U bent hier:   Home  ›  Vragen over haar  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel


 
Kapsels proberen

 
pixel pixel
pixel
pixel

Haarsprokkels (72)

Vraag: Ik heb van nature krullend, kroezend haar. Ik ben enkele maanden geleden bevallen en sinds een maand heb ik last van uitvallend en afbrekend haar. Ik heb bovendien last van roos. Ik begin kale plekken te krijgen en mijn haar is onhandelbaar geworden. Wat kan ik doen?
 
Antwoord: Het is inderdaad heel moeilijk wanneer je haar zo verandert door hormonen. Je kan eigenlijk niets anders doen dan je haar heel goed te verzorgen. Uitvallen doet het toch, omdat je tijdens je zwangerschap veel haar hebt vastgehouden. Je lichaam gaat dit loslaten na de bevalling. Belangrijk is dan dus dat je je haar heel goed verzorgt. Denk dan vooral aan een zijde, zoals de CHI Silk Infusion. Dit product verzorgt en herstelt je haar. Het vochtgehalte blijft dan behouden. Dit product is verkrijgbaar op johnbeerens.com.
 


Vraag: Blonderen, het woord is al vaak gevallen. En toch kan ik het antwoord dat ik nodig heb niet tussen de vragen vinden. Ik heb van nature namelijk rood haar en ik zou het heel graag spierwit hebben. Ik heb één geluk, ik heb reeds blonde wimpers en wenkbrauwen. Ik denk dus wel dat blond haar bij mij zal passen. Kan ik dit zelf doen? Ik heb echt het geld niet om dit te laten doen, maar ik zou het zo graag willen! Dus hoe kan ik het best zelf ontkleuren? Momenteel heb ik gezond en gevoed haar, dus dat heb ik gelukkig mee. Alvast bedankt.
 
Antwoord: Wat jij wil gaan doen, is het moeilijkste op het gebied van kleuren. Dit heeft te maken met zoveel technische aspecten dat hier geen advies voor is. Van rood naar wit gaan kan namelijk niet in één enkele behandeling, er zijn misschien wel 4 à 5 behandelingen nodig. En wat je moet doen bij elke stap hangt sterk af van het resultaat tussen de behandelingen in. Hopelijk begrijp je zo een beetje dat dit thuis niet te doen is. We willen je graag helpen in de haarstudio. Je mag steeds eens langskomen zodat we je haar kunnen zien en een advies kunnen geven. Dan kunnen we je ook een exacte prijs geven.
 


Vraag: Ik heb haar tot net onder de schouders en het pluist heel erg. Wat kan ik hiertegen doen? Wanneer ik na het douchen mijn haar niet droog en zo ga slapen, dan is het de volgende dag onhandelbaar. En wanneer ik het wél droog met de föhn, dan pluist het nog heel erg.
 
Antwoord: Het is heel belangrijk dat je je haar goed verzorgt. Dit begint al bij het wassen. Ik zou adviseren om de CHI Infra shampoo te gebruiken, met daarna de CHI Infra treatment. Deze producten gaan het pluizen van het haar tegen en verzorgen het door middel van zijde en het CHI 44 Ceramic System. Daarna zou ik in nat en in droog haar de CHI Silk infusion gebruiken. Dit is een pure zijde die je haar verzorgt. Wat nog belangrijker is, dit product houdt het vochtgehalte in je haar op peil en daardoor pluist het veel minder. Wanneer je dit product in nat haar doet vóór het drogen en daarna ook in droog haar, zal je snel het verschil merken. Na enkele dagen gebruik zie je echt verbetering. Deze producten zijn momenteel met 20 % korting verkrijgbaar op johnbeerens.com.
 


Vraag: Ik heb heel erg dun haar en ik kan er niets mee doen. Ik moet het elke dag met de stijltang behandelen en dan nog zit het niet goed. Iemand heeft me gezegd dat extensions heel slecht zijn voor mijn haar. Is dit waar? Hoe kan ik mijn probleem op een andere manier oplossen?
 
Antwoord: Extensions van Great Lenghts zijn helemaal niet slecht voor je haar. Dit is het merk waar wij mee werken. Deze haarverlengingen zijn gemaakt van 100 % natuurhaar, waardoor je een heel natuurlijk effect krijgt en ze worden door middel van trillingen met een bondje aan je eigen haar bevestigd. Zolang je er goed mee omgaat, zijn ze zeker niet slecht voor je haar. Kijk maar eens op http://www.johnbeerens.nl/extensions.htm. Daar leggen we alles uit. Je bent ook van harte welkom in ons salon voor een geheel vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek. We leggen je dan alles uit: hoe de extensions verzorgd moeten worden, wat je kan verwachten enz… We maken dan ook een telling van het aantal extensions dat je nodig zou hebben, zodat je ook het kostenplaatje van de behandeling kent. Dit kost slechts 30 minuutjes van je tijd. Een specialiste beantwoordt al je vragen. Laat ons even weten wanneer je graag komt, dan plannen we een afspraakje in.
 


Vraag: Ik heb een kort geschoren kapsel nr. 4 met beginnend dunner wordende haren, zelfs naar de kale kant toe langs boven en achteraan. Het is nog niet volledig kaal. Mijn vraag is: hoe kan ik mijn haar in conditie blijven houden zodat het verzorgd blijft? Welke producten kan ik het best gebruiken? Moet ik mijn hoofdhuid eventueel behandelen met een lotion of ander product voor temperatuurverschillen zomer en winter? Mijn huid voelt namelijk soms nogal droog aan en ik heb ook soms kleine schilfertjes veroorzaakt door de droogte. Ik gebruik producten van REDKEN: de blauwe bus shampoo en het blauwe flesje conditioner. Soms was ik mijn haar met Head and Shoulders (zowel shampoo als conditioner). Hebt u soms weet van betere producten die in aanmerking komen voor de verzorging van haar en hoofdhuid? Het mag gerust iets zijn uit uw gamma. Alvast bedankt voor de tips en antwoorden.
 
Antwoord: Voor je droge hoofdhuid kan je best een goede shampoo van Kerastase gebruiken, namelijk Spécifique prévention GL. Op johnbeerens.com vind je al onze producten die betrekking hebben op de uiterlijke verzorging. Daarbij vind je alle uitleg en zelfs filmpjes die tonen hoe je de producten moet gebruiken.
 


    01     02     03     04     05     06     07     08     09     10     11     12     13     14     15     16     17     18     19     20     21     22     23     24     25     26     27     28     29     30     31     32     33     34     35     36     37     38     39     40     41     42     43     44     45     46     47     48     49     50     51     52     53     54     55     56     57     58     59     60     61     62     63     64     65     66     67     68     69     70     71     72     73     74     75     76     77     78     79     80     81     82     83     84     85     86     87     88     89     90     91     92     93     94     95     96     97     98     99     100     101     102     103     104     105     106     107     108     109     110     111     112     113     114     115     116
 


 
 

 
 

 
pixel
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact