U bent hier:   Home  ›  Hoe  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel


 
Kapsels proberen

 
pixel pixel
pixel
pixel

Kort Haar

Foto's van Korte Kapsels
Afbeeldingen van moderne kapsels voor kort haar.
 
11 redenen om uw haar kort te knippen
Er zijn veel zaken om te overwegen wanneer u een nieuwe haarsnit plant en vooral dan n die uw complete uiterlijk zal veranderen. Hoe langer uw haar nu is, hoe groter het wow effect zal zijn.
 
De bob haarsnit
Het korte kapsel met weinig risico voor iemand die eens een nieuwe look wil. Wie een bob kan dragen. En hoe
 
De drastische knipbeurt
Hoe weet je wat goed bij jouw gezicht staat? Wat je het niet leuk vindt? Een paar stappen om je op weg te helpen naar korter haar.
 
Geleidelijk van kort naar schouderlang haar
Vier verschillende snitten die allen op elkaar lijken en kunnen gebruikt worden om je geleidelijk van kort naar schouderlang haar te brengen.
 
Haar boven de kraag
Kapsels met de haren boven de kraag kunnen heel erg leuk, aantrekkelijk, trendy en sexy zijn. Het is ook verzorgd en erg gemakkelijk.
 
Hoe kort haar vrouwelijk maken
Korte kapsels hoeven er niet mannelijk uit te zien. Met enkele trucjes en accessoires zijn ze vrouwelijk, sexy en zelfs glamoureus.
 
Jouw haar en mannen
Een van de eerste dingen die mannen van jou zullen opmerken is je haar. Dus je kunt maar beter goed voor jouw kapsel zorgen.
 
Kiezen voor kort? Denk na vooraleer u knipt!
U bent uw lange haren zat en u verlangt naar iets dat praktischer is, minder onderhoud vraagt en gewoon anders is. U denkt dat een korte snit het antwoord is. Wacht!
 
Korte bruidskapsels
Mogelijkheden voor een elegant bruidskapsel met kort haar.
 
Korte kapsels voor de rijpere vrouw
Vrouwen met superkort haar die naar aanleiding van een "voor en na" fotoproductie een nieuwe look kregen.
 
Korte kapsels voor vrouwen
Er zijn momenteel voor vrouwen nieuwe aanpassingen gemaakt op kort haar modellen. Een paar tips om twee zeer populaire modellen aan te passen aan de wensen van vandaag.
 
Lekker kort de zomer door
Als de temperaturen stijgen, worden de haren korter! Praktische, korte snitten en probleemloze styling zijn belangrijk! Jrgen Trndle, meesterkapper en trendraadgever van Essanelle Hair Group AG, presenteert voor Essanelle de kapseltrends voor voorjaar/zomer.
 
Passend kort kapsel
Er is voor iedereen een korte haarsnit die passend is. Alles draait om het vinden van de juiste snit voor uw gezichtsvorm.
 
Perfecte pixies
Misschien is n van de hoofdredenen waarom de pixiesnit zo populair blijft het feit dat hij extreem makkelijk en relatief goedkoop te onderhouden valt.
 
Sexy Kort Haar
Enkele tips om het beste te halen uit een korte haarsnit, zodat u boordevol vertrouwen, vitaliteit, jeugd en bovenal sexappeal zit.
 
Volgende Pagina
 


 
 

 
 

 
pixel
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact