U bent hier:   Home  ›  Hoe  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel


 
Kapsels proberen

 
pixel pixel
pixel
pixel

Lang Haar

Foto's van lang haar kapsels
Afbeeldingen van kapsels voor lang haar.
 
10 redenen om uw haar te laten groeien
Misschien wilt u de club van mensen met lang haar wel vervoegen, maar zit u verscheurd tussen de praktische natuur van uw korte kapsel en de weelderige golving en het vele onderhoud van lang haar.
 
De gevlochten wrong
Een speels kapsel dat geschikt is voor een avondje naar een dancing of bij een diner.
 
Een blik op lang haar bij de wat rijpere vrouw
We kennen allemaal de theorie dat een vrouw vanaf een “bepaalde leeftijd” geen lang haar meer zou mogen hebben, maar eerder een kapsel dat “aangepast is aan haar leeftijd”. Maar wat is nu “aangepast aan iemands leeftijd”?
 
Gelaagde paardenstaart
Ook al kan een paardenstaart er sluik en stijlvol uitzien, de meeste vrouwen vinden hem gewoon verschrikkelijk saai. Hier kan onze gelaagde paardenstaart misschien de oplossing bieden.
 
Is lang haar de moeite waard?
Veel vrouwen hangen vast aan een welbepaald kapsel en blijven dit jarenlang volhouden. Net als bij het breken van een geliefde gewoonte, is het even moeilijk om zichzelf met een andere look te zien en misschien een totaal verschillende lengte.
 
Krullenwaterval
Een snel en gemakkelijk kapsel voor vrouwen met lang haar is het maken van een kapsel met krullen en een romantische uitstraling.
 
Krulset voor lang haar
Heel wat sexy volume kan toegevoegd worden aan je lange lokken. De stijl met grote zachte krullen wordt weer populair nu langer haar weer in het modebeeld voorkomt.
 
Laat je haar gewoon weer groeien
Je mag niet verwachten dat je ineens lange lokken zult hebben nadat je het besluit hebt genomen je haar te laten uitgroeien. Enkele tips.
 
Naar achteren genomen haar van de slapen
Een klassieke look voor vrouwen met lang haar die letterlijk al eeuwenlang bestaat. Een aantrekkelijke, maar ook een functionele look.
 
Sexy Lang Haar
Omdat lang haar zoveel onderhoud vraagt om het sexy te houden, geven we wat tips, stappen en raad om voor zo’n haar te zorgen.
 
Kapseladvies - Kapsels voor lang haar
Afbeeldingen van kapsels voor lang haar die je kunt uitproberen op een foto van jezelf.
 


 
 

 
 

 
pixel
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact