U bent hier:   Home  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel


 
Kapsels proberen

 
pixel pixel
pixel
pixel

Kappersjobs

Freelance kappersjobs
Er zijn niet zoveel beroepen die het zo makkelijk maken om freelance te werken als een carrière in haar. Een kapsalon is misschien het eerste waar u aan denkt, maar er zijn veel andere opties en de limiet is enkel uw eigen verbeelding.
 
Haarmodel worden
Zou je graag eens zelf haarmodel zijn? Stuur ons je gegevens!
 
Haarmodel worden - een waar gebeurd verhaal
Hebt u mooi haar, dan maakt u een goede kans om haarmodel te worden ...
 
Haar en persoonlijkheid
Waarom kappers soms net als barkeepers en psychiaters zijn. Kappers leren om door hun ervaring een pasklaar antwoord te hebben voor diegenen in nood.
 
Hoe meer verdienen met uw kapsalon
Het zakencijfer van een kapsalon doen groeien vergt méér dan adverteren; het draait om het gebruik van vernieuwende manieren die zorgen voor een standvastige beweging, het aantal klanten dat terugkomt de hoogte doen ingaan en het bedrag besteed per transactie doen stijgen.
 
Meubilair en kleuren van uw kapsalon
U wilt dat uw klanten er mooi uitzien wanneer ze uw salon verlaten, maar om hen binnen te lokken, moet uw kapsalon eerst aantrekkelijk en uitnodigend zijn voor hen. Alles draait om de eerste indruk.
 
Talenten en vaardigheden om een goede kapper te worden
Het is helemaal niet moeilijk om de technieken van knippen en kleuren van haar aan te leren, maar er is zoveel méér nodig om echt goed te zijn in dit opwindende beroep.
 
Cursus haar knippen
Heb je interesse voor kappersstudies en wil je ontdekken of dit vak bij jou past, dan kan dit met deze knipcursus!
 


 
 

 
 

 
pixel
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact