U bent hier:   Home  ›  Hoe  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel


 
Kapsels proberen

 
pixel pixel
pixel
pixel

Haar Knippen

Anatomie van het hoofd
Het kan ongewoon lijken om anatomie te bespreken in haarsnitten, maar wanneer je de referenties die gebruikt worden voor de hoofdzones kent en weet wat ze specifiek aanduiden, zal je beter begrijpen wat bedoeld wordt met een specifieke haarsnit.
 
Cirkelvormige kniptechnieken (gelaagde kniptechniek)
Wanneer je de cirkelvormige kniptechniek beheerst, dan zul jij je realiseren hoe gemakkelijk dit model aangepast kan worden aan een zeer geruime hoeveelheid mogelijkheden en looks.
 
Cirkelvormig of rond gesneden kapsel met pony
Met een beetje variatie en het geven van enige structuur aan het kapsel door gebruik te maken van een scheermes zal het cirkelvormig kapsel resulteren in een erg moderne haarstijl met een zachte uitstraling.
 
Het bijknippen van lang haar
Regelmatig de punten knippen zal het haar gezond houden.
 
Hoe knip je een pony?
Instructies voor het knippen en bijhouden van een pony.
 
Kort gelaagd kapsel
Instructies voor het knippen van een kort kapsel met pony, een gehoekte wig bij de oren en veelzijdigheid in de vorm.
 
Kort vrijgevochten kapsel
Haarknip techniek voor een flatterende en vrijgevochten haarstijl.
 
Krullende bob op kinlengte
Feestelijke variante op de rechte bob op kinlengte.
 
Naar achteren gehoekte bob
Je kunt een klassiek geknipt bob kapsel een modern tintje geven door er een gehoekte lijn aan toe te voegen, waardoor lagen langs de onderrand van het kapsel gemaakt worden.
 
Naar achteren gehoekte bob bij lang haar
Dit is een haarstijl die zeer geschikt is voor diegenen met lang haar die op zoek zijn naar veelzijdigheid in hun kapsel.
 
Rechte bob met pony
De rechte bob is een van de meest klassieke kapsels uit de geschiedenis en flatteert met zijn verschillende lengten vele gezichtsvormen.
 
Ster afdeling
De ster afdeling wordt gebruikt voor haast elke snit en elk kapsel en is vooral bruikbaar bij het creëren van de schuine bob.
 
Technieken voor een recht geknipt of bob kapsel
Het recht geknipte of bob kapsel is een klassiek kapsel en het is redelijk eenvoudig te maken, tenminste als jij je aan een aantal regels houdt.
 
Tips voor succes met de tondeuse
Haar scheren met de tondeuse is anders dan haar knippen met de schaar.
 
Vragen over haar knippen
Vragen en antwoorden met betrekking tot het knippen van haar
 
Waarom kappers nooit doen wat jij wil
“Waarom knipt mijn kapper mijn haar steeds korter dan ik echt wil?” Het antwoord op deze vraag is niet eenvoudig, maar er zijn toch een paar basiszaken die aan de oorzaak liggen van het probleem.
 
The Carecut - Knippen met een verwarmde schaar
Met een innovatief, professioneel haarknipsysteem met verwarming, worden de haarpunten tijdens het knippen automatisch verzegeld.
 
Cursus Haarknippen
Wil je zelf leren knippen en daarmee een hoop geld besparen? Dan is de cursus Haarknippen ideaal voor jou! Heb je altijd al interesse gehad voor het kappersvak en wil je weten of het vak bij je past, dan is de cursus ook een echte aanrader!
 


 
 

 
 

 
pixel
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact