PRIVACYBELEID


U kunt uw voorkeuren voor cookietoestemming op elk moment wijzigen door hier te klikken.
 
 
1. Inleiding
 
Netserveplus bv ("ons", "we", "wij" of "onze") beheert kapsels.net (hierna genoemd "Website").
 
Ons privacybeleid regelt uw bezoek aan kapsels.net en legt uit hoe we informatie die voortvloeit uit uw bezoek aan onze Website verzamelen, beveiligen en vrijgeven.
 
We gebruiken uw gegevens om onze Website aan te bieden en te verbeteren. Door onze Website te gebruiken, gaat u akkoord met het verzamelen en gebruiken van informatie in overeenstemming met dit beleid.
 
 
2. Definities
 
WEBSITE betekent de kapsels.net website beheerd door Netserveplus bv.
 
PERSOONSGEGEVENS betekent gegevens over een persoon die aan de hand van die gegevens geÔdentificeerd kan worden.
 
GEBRUIKSGEGEVENS zijn gegevens die automatisch verzameld worden of gegenereerd worden door het gebruik van onze Website of door de infrastructuur van onze Website zelf (bijvoorbeeld de duur van een paginabezoek).
 
COOKIES zijn kleine bestanden die op uw apparaat (computer of mobiel apparaat) worden opgeslagen.
 
GEGEVENSVERANTWOORDELIJKE betekent een natuurlijke persoon of rechtspersoon die (alleen of samen met andere personen) bepaalt voor welke doeleinden en op welke manier persoonsgegevens verwerkt worden of zullen verwerkt worden. Voor het doel van dit privacybeleid zijn wij een gegevensverantwoordelijke van uw gegevens.
 
GEGEVENSVERWERKER (OF SERVICEPROVIDER) betekent elke natuurlijke persoon of rechtspersoon die de gegevens namens de Gegevensverantwoordelijke verwerkt. We kunnen gebruik maken van de diensten van verschillende Serviceproviders om uw gegevens doeltreffender te verwerken.
 
BETROKKENE is elke persoon die het onderwerp uitmaakt van Persoonsgegevens.
 
DE GEBRUIKER is de persoon die onze Website gebruikt.
 
 
3. Verzamelen en gebruiken van informatie
 
We verzamelen verschillende soorten informatie voor verschillende doeleinden om onze Website aan te bieden en te verbeteren.
 
 
4. Soorten verzamelde gegevens
 
Persoonsgegevens Tijdens het gebruik van onze Website kunnen we u vragen om ons bepaalde persoonlijk identificeerbare informatie te verstrekken die gebruikt kan worden om u te contacteren of te identificeren. Persoonlijk identificeerbare informatie kan omvatten, maar is niet beperkt tot:
 
0.1. E-mailadres
 
0.2. Geslacht
 
0.3. Cookies en Gebruiksgegevens
 
We kunnen uw Persoonsgegevens gebruiken om u te contacteren.
 
Gebruiksgegevens
 
We kunnen informatie verzamelen die uw browser verstuurt wanneer u onze Website bezoekt.
 
Wanneer u onze Website bezoekt met een apparaat, kunnen deze Gebruiksgegevens informatie bevatten zoals het internetprotocoladres (IP-adres) van uw computer, het browsertype, de browserversie, de paginaís van onze Website die u bezoekt, de tijd en datum van uw bezoek, de tijd besteed aan die paginaís en andere diagnostische gegevens.
 
Cookiegegevens
 
We gebruiken cookies en vergelijkbare trackingtechnologieŽn om de activiteit op onze Website te volgen. U kunt uw voorkeuren voor cookietoestemming op elk moment wijzigen door hier te klikken. Cookies zijn bestanden met een kleine hoeveelheid gegevens die een anonieme unieke identificatiecode kunnen bevatten. Cookies worden vanaf een website naar uw browser gestuurd en op uw apparaat opgeslagen. Ook andere trackingtechnologieŽn kunnen gebruikt worden, zoals bakens, tags en scripts, om informatie te verzamelen en te volgen en om onze Website te verbeteren en te analyseren.
 
U kunt uw browser de opdracht geven om alle Cookies te weigeren of aan te geven wanneer een cookie verzonden wordt. Wanneer u echter geen Cookies accepteert, is het mogelijk dat u sommige delen van onze Website niet kunt gebruiken.
 
Voorbeelden van Cookies die we kunnen gebruiken:
 
0.1. Sessiecookies: We kunnen sessiecookies gebruiken om onze Website te beheren.
 
0.2. Voorkeurscookies: We kunnen voorkeurscookies gebruiken om uw voorkeuren en verschillende instellingen te onthouden.
 
0.3. Analytische/statistische cookies: Cookies die gebruikt worden voor analyse helpen bij het verzamelen van gegevens die ons in staat stellen te begrijpen hoe gebruikers omgaan met onze Website.
 
0.4. Advertentiecookies: Advertentiecookies worden gebruikt om u advertenties te tonen die relevant kunnen zijn voor u en uw interesses. We kunnen externe Serviceproviders gebruiken om u advertenties te tonen om onze Website te helpen ondersteunen en onderhouden.
 
Onze advertentiepartners staan hieronder vermeld. Elk van onze advertentiepartners heeft zijn eigen beleid. Voor een vlottere toegang hebben we hieronder een hyperlink gemaakt naar hun beleid.
 
Awin Group: Klik hier om het privacybeleid van Awin Group te bekijken.
 
Bol.com: Klik hier om het privacybeleid van bol.com te bekijken.
 
Daisycon: Klik hier om het privacybeleid van Daisycon te bekijken.
 
Google: Klik hier om meer te weten te komen over hoe Google informatie gebruikt van sites die hun diensten gebruiken.
 
 
5. Analyses
 
Onze Website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyseservice die aangeboden wordt door Google, Inc. Google Analytics gebruikt cookies die op uw computer geplaatst worden om een analyse van het gebruik van onze Website mogelijk te maken.
 
Google Analytics genereert statische en andere informatie over het gebruik van onze Website. De informatie die door deze cookies gegenereerd wordt, zoals tijd, plaats en frequentie van bezoeken aan onze site, inclusief uw IP-adres, wordt verzonden naar de locatie van Google in de Verenigde Staten en daar opgeslagen.
 
Details over hoe Google cookies gebruikt, vindt u hier.
 
 
6. Gebruik van gegevens
 
We gebruiken de verzamelde gegevens voor verschillende doeleinden:
 
0.1. Om onze Website aan te bieden en te onderhouden.
 
0.2. Om u op de hoogte te stellen van wijzigingen aan onze Website.
 
0.3. Om u in staat te stellen deel te nemen aan interactieve functies van onze Website wanneer u daarvoor kiest.
 
0.4. Om analyse of waardevolle informatie te verzamelen, zodat we onze Website kunnen verbeteren.
 
0.5. Om het gebruik van onze Website te volgen.
 
0.6. Om technische problemen te detecteren, te voorkomen en aan te pakken.
 
0.7. Om elk ander doel te vervullen waarvoor u de gegevens verstrekt.
 
0.8. Voor elk ander doel met uw toestemming.
 
 
7. Bewaring van gegevens
 
We bewaren uw Persoonsgegevens enkel zolang als nodig is voor de doeleinden die in dit privacybeleid uiteengezet worden. We zullen uw Persoonsgegevens bewaren en gebruiken voor zover nodig is om te voldoen aan onze wettelijke verplichtingen.
 
We zullen ook Gebruiksgegevens bewaren voor interne analysedoeleinden.
 
 
8. Overdracht van gegevens
 
Uw informatie, inclusief Persoonsgegevens, kan overgedragen worden naar een server buiten uw staat, provincie, land of ander overheidsrechtsgebied waar de wetten inzake gegevensbescherming kunnen verschillen van die van uw rechtsgebied.
 
Bevindt u zich buiten de Verenigde Staten en kiest u ervoor om ons informatie te verstrekken, houd er dan rekening mee dat we de gegevens, inclusief Persoonsgegevens, overdragen naar een server in de Verenigde Staten. Uw toestemming voor dit privacybeleid, gevolgd door uw verstrekking van dergelijke informatie, geeft aan dat u instemt met die overdracht.
 
We zullen alle redelijkerwijs noodzakelijke stappen ondernemen om ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig en in overeenstemming met dit privacybeleid behandeld worden en dat uw Persoonsgegevens niet overgedragen worden aan een organisatie of een land tenzij er voldoende controles zijn, inclusief de beveiliging van uw gegevens en andere persoonlijke informatie.
 
 
9. Bekendmaking van gegevens
 
We kunnen persoonlijke informatie die we verzamelen of die u verstrekt, vrijgeven:
 
0.1. Bekendmaking voor rechtshandhaving.
 
Onder bepaalde omstandigheden kunnen we verplicht worden om uw Persoonsgegevens openbaar te maken indien dit wettelijk verplicht is.
 
0.2. Andere gevallen. We kunnen uw informatie ook vrijgeven:
 
0.2.1. Om het doel te vervullen waarvoor u de gegevens verstrekt.
 
0.2.2. Voor elk ander doel dat door ons bekendgemaakt wordt wanneer u de informatie verstrekt.
 
0.2.3. Met uw toestemming in alle andere gevallen.
 
 
10. Beveiliging van gegevens
 
De veiligheid van uw gegevens is belangrijk voor ons, maar onthoud dat geen enkele methode van transmissie via internet of methode van elektronische opslag 100% veilig is. Hoewel we ernaar streven om commercieel aanvaardbare middelen te gebruiken om uw Persoonsgegevens te beschermen, kunnen we de absolute veiligheid ervan niet garanderen.
 
 
11. Uw gegevensbeschermingsrechten onder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR)
 
Bent u inwoner van de Europese Unie (EU) en de Europese Economische Ruimte (EER), dan heeft u bepaalde gegevensbeschermingsrechten die binnen het toepassingsgebied van de GDPR vallen.
 
We streven ernaar om redelijke stappen te ondernemen om u in staat te stellen het gebruik van uw Persoonsgegevens te corrigeren, aan te passen, te verwijderen of te beperken. Wenst u op de hoogte gehouden te worden van welke Persoonsgegevens wij over u bijhouden en wenst u dat deze uit onze systemen verwijderd worden, stuur ons dan een e-mail via webmaster @ kapsels.net.
 
Onder bepaalde omstandigheden heeft u volgende gegevensbeschermingsrechten:
 
0.1. Het recht op toegang tot, bijwerken of verwijderen van de informatie die we over u hebben.
 
0.2. Het recht op rectificatie. U hebt het recht om uw informatie te laten corrigeren als die informatie onjuist of onvolledig is.
 
0.3. Het recht van bezwaar. U hebt het recht om bezwaar te maken tegen onze verwerking van uw Persoonsgegevens.
 
0.4. Het recht op beperking. U hebt het recht om ons te verzoeken de verwerking van uw persoonlijke informatie te beperken.
 
0.5. Het recht op gegevensoverdraagbaarheid. U hebt het recht om een kopie van uw Persoonsgegevens te ontvangen in een gestructureerd, machineleesbaar en gangbaar formaat.
 
0.6. Het recht om toestemming in te trekken. U hebt eveneens het recht om uw toestemming in te trekken op elk moment waarop we op uw toestemming vertrouwen om uw persoonlijke informatie te verwerken.
 
Houd er rekening mee dat we u kunnen vragen om uw identiteit te verifiŽren vooraleer we op dergelijke verzoeken reageren. Houd er rekening mee dat u sommige delen van onze Website mogelijk niet kunt gebruiken zonder bepaalde vereiste gegevens.
 
U hebt het recht om een klacht in te dienen bij een gegevensbeschermingsautoriteit over ons verzamelen en gebruiken van uw Persoonsgegevens. Voor meer informatie neemt u contact op met uw lokale gegevensbeschermingsautoriteit in de Europese Economische Ruimte (EER).
 
 
12. Serviceproviders
 
We kunnen een beroep doen op externe bedrijven en personen ("Serviceproviders") om onze Website te ondersteunen of om ons te helpen analyseren hoe onze Website gebruikt wordt.
 
Deze derden hebben enkel toegang tot uw Persoonsgegevens om deze taken namens ons uit te voeren en zijn verplicht om ze niet openbaar te maken of te gebruiken voor andere doeleinden.
 
 
13. Links naar andere sites
 
Onze Website kan links bevatten naar andere sites die niet door ons beheerd worden. Wanneer u op de link van een externe partij klikt, wordt u doorverwezen naar de site van deze externe partij. We raden u ten zeerste aan om het privacybeleid van elke site die u bezoekt te lezen.
 
We hebben geen controle over en nemen geen verantwoordelijkheid voor de inhoud, het privacybeleid of de praktijken van sites of diensten van derden.
 
 
14. Informatie van kinderen
 
We verzamelen niet bewust persoonlijke identificeerbare informatie van kinderen jonger dan dertien jaar. Denkt u dat uw kind dit soort informatie op onze Website verstrekte, dan raden we u ten zeerste aan om ons onmiddellijk te contacteren en dan zullen we er alles aan doen om deze informatie zo snel mogelijk te verwijderen uit onze bestanden.
 
 
15. Wijzigingen in dit privacybeleid
 
We kunnen ons privacybeleid van tijd tot tijd bijwerken. We zullen u op de hoogte brengen van eventuele wijzigingen door het nieuwe privacybeleid op deze pagina te plaatsen.
 
We raden u aan om dit privacybeleid regelmatig te controleren op eventuele wijzigingen. Wijzigingen in dit privacybeleid zijn van kracht wanneer ze op deze pagina geplaatst worden.
 
 
16. Contacteer ons
 
Als u vragen heeft over dit privacybeleid, contacteer ons dan per e-mail: webmaster @ kapsels.net.