U bent hier:   Home  ›  Hoe  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel


 
Kapsels proberen

 
pixel pixel
pixel
pixel

Haarstijl Advies

Asymmetrische kapsels
Wat zijn asymmetrische kapsels? Voor wie zijn ze geschikt? Zijn ze moeilijker te creren dan symmetrische/harmonieuze kapsels?
 
Bad hair days en gevoel van eigenwaarde
Voor iedereen die ooit te maken heeft gehad met lusteloos haar of een weerborstel, zal het geen verrassing zijn om te horen dat onderzoekers nu aangetoond hebben dat bad hair days een negatieve invloed kunnen hebben op het gevoel van eigenwaarde.
 
Bepaal de vorm van je gezicht
Bepaal of een haarstijl goed bij je past. Als je de regels begrijpt die een haarstijl flatteus maken, dan kun je van elke haarstijl bepalen of het past bij jouw gelaatsvormen.
 
De basisbeginselen van de bob
De bob is simpel van design. Het is een echte precisiesnit die zorgvuldig moet uitgevoerd worden om een goed uitziend kapsel te creren.
 
De beste haarstijlen om met een bril te combineren
Een bril kan de vorm van je gezicht en de balans van de trekken in je gezicht compleet veranderen. Dit maakt het belangrijk een haarstijl te kiezen die in balans is met de stijl van je montuur.
 
De beste haarstijlen voor de zomer
De hitte en vochtigheid van de zomer kunnen een ware verwoesting op je haar aanrichten, waardoor de zo leuke haarstijl die je in de winter, herfst en lente droeg nu futloos wordt en gewoon niet wil meewerken.
 
De beste kapsels voor druk bezette mensen
Door een gemakkelijk kapsel te kiezen dat aansluit bij je gerfde haareigenschappen zul je er altijd modieus en up-to-date uitzien, ook wanneer je het erg druk hebt.
 
De bob haarsnit
Het korte kapsel met weinig risico voor iemand die eens een nieuwe look wil. Wie een bob kan dragen. En hoe
 
De brandende vraag
Veel vrouwen vragen met betrekking tot hun haar de mening van hun mannelijke partner, echter het merendeel van deze vrouwen volgt de raadgevingen niet op.
 
De nadelen van een stompe pony
Een super stompe en dikke pony kan er prachtig uitzien wanneer je het kapsalon buiten stapt, maar wat gebeurt er daarna, wanneer je op jezelf aangewezen bent?
 
De psychologie van een pony
Hebt u zich ooit al afgevraagd of uw pony iets over u zegt? Volgens rapporten en studies bestaat er zoiets als de psychologie van een pony.
 
De verschillende soorten pony's
Heb je er ooit wel eens aan gedacht om een pony te nemen? Er zijn veel soorten pony's, maar niet elke pony is geschikt voor iedereen.
 
Dun en fijn haar
Professionele tips voor dun en fijn haar van Jrgen Trndle, meesterkapper en trendraadgever van Essanelle.
 
Een ontmoeting met de tondeuse
De laatste jaren lijkt het alsof vrouwen naast de pixie iets mr kiezen voor een tomboy look. Ze incorporeren nu een ondersnit of een geschoren sectie in hun haar, of dat nu lang of kort is.
 
Eerste indrukken
Al binnen enkele seconden na een eerste ontmoeting heeft men een indruk van iemands persoonlijkheid en karakter. De haarstijl is n van de belangrijkste factoren in de vorming van deze indruk.
 
Volgende pagina              Laatste pagina
 


 
 

 
 

 
pixel
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact