Updates - Nieuwe Pagina's

Nieuwe artikels over haar en kapsels
 
Hoe je pony uit laten groeien
Wanneer je je pony beu bent, dan wordt hij snel vervelend. Enkele tips en inspiratie om je pony probleemloos te laten uitgroeien.
 
Voor kort haar gaan
Soms zijn er momenten waarop je fantaseert over een leuke korte snit voor jezelf. Laten we bekijken hoe de overgang van lang naar kort haar makkelijker kan zijn voor jou.
 
Lang haar en verkeersongevallen
Een verzekeringsmaatschappij maakte een rapport bekend waarin de bevindingen stonden van een onderzoek over het onderwerp lang haar en het besturen van een auto.
 
Afslankende kapsels
De juiste haarsnit kan je slanker doen lijken, terwijl de slechte jou het voorkomen kan geven van enkel ongewilde kilo’s.
 
De drang om te knippen
We vragen ons dikwijls af waarom dames met de mooiste en lange, weelderige lokken de nood voelen om naar de schaar te grijpen en te opteren voor een korte en piekerige pixiesnit.
 
Allures door DESSANGE
De collectie van DESSANGE biedt haarsnitten die vrijer en natuurlijker en minder stereotiep zijn. Het draait niet om trends en regels die er vandaag zijn en morgen verdwenen zijn.
 
Hoe een nieuw kapsalon kiezen
Nadat we de relatie tussen de klant en kapper bekeken hebben, hebben we het over de zaken waar elke mogelijke klant zou moeten op letten
 
Hoe een korte opgeknipte bob knippen
Wanneer we een korte opgeknipte bob knippen, dan moeten we enkele belangrijke factoren bekijken om er zeker van te zijn dat de snit zal passen bij de persoon in kwestie.
 
Hoe knip je haar op één lengte?
Knipinstructies voor een stompe snit. Dit is de snit die de meeste mensen bedoelen wanneer ze zeggen dat ze hun haar “allemaal op één lengte” willen.
 
Partnerlooks en kapsels
Koppels houden ervan om heel wat dingen samen te doen. Haar is het perfecte middel hiervoor, omdat er zoveel opties zijn met verschillende snitten en kleuren.
 
Hoe een pony knippen volgens haartextuur en golfpatroon
Iemands haartextuur en golfpatroon zullen belangrijke bepalende factoren zijn voor de vorm die gelijk welke pony aanneemt in een kapsel.
 
Hoe een gedurfde schuine bob knippen
Een schuine bob is een stomp geknipt bobkapsel met lichtjes langere lengte vooraan het hoofd dan achteraan, waarbij dus een lichtjes gehoekte kniplijn gecreëerd wordt.
 
Haar verdelen met de 7-vaks afdeling
Er bestaat een standaardtechniek voor het verdelen van het haar als voorbereiding op het knippen. Die wordt de 7-vaks afdeling genoemd.
 
Zichtbare hoofdhuid verbergen met Toppik
Een snelle en efficiënte oplossing om zichtbare hoofdhuid te verbergen.
 
Haarlengtes
Om verwarring over haarlengtes en hun definitie te vermijden, creëerden we een handig haarlengteschema dat ons de meest voorkomende lengtes toont en ook alles ertussen.
 
Ifigenia door Laurent Decreton
Haarinspiratie met mooie varianten op een korte bob. Moderne kapsels geïnspireerd door Franse vintage luxe.