Updates - Nieuwe Pagina's

Nieuwe artikels over haar en kapsels
 
Hoe een fake bob maken
Veel dames met lang haar denken vaak aan kiezen voor een kortere bobsnit. Hier is een trucje om je de look van een kort bobkapsel te laten creŽren zonder lengteverlies.
 
Knipgrage kappers en kapsters
Hoe komt het dat kappers de gewoonte lijken te hebben om onze vraag betreffende de hoeveelheid te knippen haar te negeren? Kappers en kapsters die graag veel knippen en hun ongelukkige klanten.
 
Kindvriendelijke kapsalons
Een kapsalon kindvriendelijk maken betekent niet dat je je salon op een drastische manier moet veranderen. Het gaat niet om wegnemen, maar eerder om toevoegen.
 
Kapster aan huis
Heb je je ooit al eens ingebeeld om je kapsel comfortabel bij je thuis te laten verzorgen? Wel, een thuiskapster of ambulante kapster is dan misschien de oplossing voor jou.
 
Zorgt kort haar ervoor dat je er ouder uitziet?
Terwijl het waar is dat sommige kapsels de kracht hebben om ons ouder of jonger te maken, heeft dit helemaal niets te maken met de lengte van het haar.
 
Waarom haar zo belangrijk is
Haar kan een bron van zelfvertrouwen zijn en een manier om onze persoonlijkheden uit te drukken. Het belang van haar gaat echter verder dan mode en de huidige trends.
 
Je uitgroei omarmen
Er is niets mis met uitgroei die zichtbaar is. Zelfs mensen die hun haar niet verven kunnen het hebben. Enkele eenvoudige oplossingen en trucjes om uitgroei te verbergen.
 
Hoe gebruik je haargel?
Er zijn verschillende types haargel en die dienen allen specifieke noden en verschillende haartypes. Het gebruik van gel schittert vooral bij korte kapsels.
 
Haarproducten kiezen
Het lijkt erop dat er elke week nieuwe producten voor je haar op de markt komen. Laten we de productcategorieŽn bekijken en leren hoe we haarproducten moeten kiezen.
 
Praktische tips voor je kapsalon
Bij het starten, ontwerpen en bemeubelen van een kapsalon komt heel wat praktisch denkwerk te pas, samen met ideetjes over de sfeer van je werkplaats.
 
Haartips om er jonger uit te zien
Het verouderingsproces is een cumulatief en geleidelijk iets. Je kan jezelf makkelijk helpen om er jonger uit te zien door deze tips over het omgaan met je haar te volgen.
 
Haarstylingtrucs
Er bestaan trucjes voor ieder vak en haarstyling vormt hier geen uitzondering op. Hier vind je enkele van de vandaag meest voorkomende looks en trucs om je haar perfect te krijgen.
 
Je hoofd scheren
Er zijn heel wat voordelen verbonden aan het scheren van je hoofd, of je nu man of vrouw bent, die je misschien zelfs niet beseft, omdat het zo compleet buiten je comfortzone is.
 
Een handleiding voor krultangen
Er zijn een aantal kenmerken waar je op moet letten wanneer je een nieuwe krultang wil kopen. Dit zijn zaken die ervoor zullen zorgen dat je keuze veilig is voor je haar en voor gebruik in het algemeen.
 
Haar kammen en borstelen
De basisprincipes voor het kammen en borstelen van haar. Het idee van speciale instructie nodig hebben over hoe je je haar moet kammen of borstelen, lijkt overbodig. Er zijn echter nog heel wat fabeltjes over haar kammen en borstelen die de ronde doen.
 
Mythes over grijs haar
Grijs haar gaat samen met sterke emoties. We hebben enkele van de meest voorkomende misvattingen over grijs haar verzameld.