Updates - Nieuwe Pagina's

Nieuwe artikels over haar en kapsels
 
Zorgt kort haar ervoor dat je er ouder uitziet?
Terwijl het waar is dat sommige kapsels de kracht hebben om ons ouder of jonger te maken, heeft dit helemaal niets te maken met de lengte van het haar.
 
Waarom haar zo belangrijk is
Haar kan een bron van zelfvertrouwen zijn en een manier om onze persoonlijkheden uit te drukken. Het belang van haar gaat echter verder dan mode en de huidige trends.
 
Je uitgroei omarmen
Er is niets mis met uitgroei die zichtbaar is. Zelfs mensen die hun haar niet verven kunnen het hebben. Enkele eenvoudige oplossingen en trucjes om uitgroei te verbergen.
 
Hoe gebruik je haargel?
Er zijn verschillende types haargel en die dienen allen specifieke noden en verschillende haartypes. Het gebruik van gel schittert vooral bij korte kapsels.
 
Haarproducten kiezen
Het lijkt erop dat er elke week nieuwe producten voor je haar op de markt komen. Laten we de productcategorieën bekijken en leren hoe we haarproducten moeten kiezen.
 
Haartips om er jonger uit te zien
Het verouderingsproces is een cumulatief en geleidelijk iets. Je kan jezelf makkelijk helpen om er jonger uit te zien door deze tips over het omgaan met je haar te volgen.
 
Haarstylingtrucs
Er bestaan trucjes voor ieder vak en haarstyling vormt hier geen uitzondering op. Hier vind je enkele van de vandaag meest voorkomende looks en trucs om je haar perfect te krijgen.
 
Haar en kapsels voor in de fitness
Gebruik het feit dat je lang haar hebt niet als excuus om de fitness te vermijden. We hebben enkele leuke haaroplossingen wanneer je niet de tijd of de luxe hebt om je haar te stylen na je work-out.
 
Een handleiding voor krultangen
Er zijn een aantal kenmerken waar je op moet letten wanneer je een nieuwe krultang wil kopen. Dit zijn zaken die ervoor zullen zorgen dat je keuze veilig is voor je haar en voor gebruik in het algemeen.
 
Haar kammen en borstelen
De basisprincipes voor het kammen en borstelen van haar. Het idee van speciale instructie nodig hebben over hoe je je haar moet kammen of borstelen, lijkt overbodig. Er zijn echter nog heel wat fabeltjes over haar kammen en borstelen die de ronde doen.
 
Omgaan met beschadigd haar
Enkele aanbevelingen om je haar gezond te houden/maken, haarbeschadiging te voorkomen en je haar er goed te laten uitzien.
 
Mythes over grijs haar
Grijs haar gaat samen met sterke emoties. We hebben enkele van de meest voorkomende misvattingen over grijs haar verzameld.
 
Lange celebrity bobs of lobs
Enkele van de grootste voordelen van het dragen van het steeds trendy lobkapsel zijn dat het haar nog steeds achterover kan en dat het de juiste lengte heeft voor allerlei toepassingen.
 
Zomerse beschadiging van haar en huid
De uv-stralen van de zon kunnen schadelijk zijn voor de conditie van huid en haar.
 
Veelzijdige bobkapsels
Een bob is erg draagbaar en één van de meest flatterende haarsnitten voor alle leeftijden. Laat je inspireren door deze bobs van beroemdheden!
 
Lang haar voor dames van boven de 40
Op beroemdheden geïnspireerde lange kapsels voor vrouwen van boven de 40. Het bewijs dat je nodig hebt dat veertig echt het nieuwe twintig is.