pixel
 U bent hier:   Home  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
kapsels op Hairfinder.com
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
Kapsels proberen
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel pixel
pixel
pixel

Updates - Nieuwe Pagina's

Strobing en contouring van haar
Een kleurentrend die kan en zal werken bij iedereen die op zoek is naar een verandering, omdat de kleuren pecifiek voor je haar en je gezicht ontworpen zijn.
 
Haar in je kraag
Je haar in je rolkraag stoppen is een trend die heel erg populair is. Velen houden van de look omdat ze zo modieus, stijlvol casual en super gezellig is.
 
Vuil haar
Is het echt zo dramatisch als velen ons willen doen geloven of is er een gezonde limiet van smurrie die in je haar mag kleven?
 
Een ontmoeting met de tondeuse
De laatste jaren lijkt het alsof vrouwen naast de pixie iets méér kiezen voor een tomboy look. Ze incorporeren nu een ondersnit of een geschoren sectie in hun haar, of dat nu lang of kort is.
 
Voordelen en gevolgen van dreadlocks
Eens je gekozen hebt voor dreadlocks, zit je eraan vast, er is geen weg terug. Enkele pro’s en contra’s voor het geval je dreadlocks overweegt.
 
Fluorescerend haar
De fluorescerende haarlook sloeg aan wanneer ontdekt werd dat haarkleur eigenlijk kon glanzen en er prachtig uitzien.
 
Desirable door Dessange
Of haar kapsel nu minimalistisch of grillig, modern en verfijnd of leuk en rebels is, dit winterseizoen is de DESSANGE dame nog maar eens oogverblindend.
 
From one woman to another van Camille Albane
Camille Albane graaft in de klassiekers om ze beter opnieuw uit te vinden, te overdrijven, een gewaagde toets of kracht toe te voegen en een grotere subtiliteit aan de dag te leggen.
 
Metropolis door Andrew Collinge
Krachtige snitten en nog krachtigere haarkleuren zijn gemaakt om uzelf uit te drukken en uw nieuwe titel van voorloper op modevlak te verdienen.
 
Coiffure du Monde van Jean Claude Aubry
U zult merken dat deze collectie besprenkeld werd met kapseljuweeltjes die gecreëerd werden met als belangrijkste doel extreme aanpasbaarheid in het achterhoofd.
 
Good Bad Girls door Klaus Peter Ochs
In zijn nieuwe collectie toont Klaus Peter Ochs al het goede van de bad girls in fenomenaal vuurwerk van haar dat klaar is voor de catwalk, gestyled en ongestyled, punk rock.
 
Hanami door Hairing
Grafische lijnen, eenvoud, zachte styling en lichtstralen gecreëerd door de fijnste kleurcontrasten creëren een betere line-up met een onconventionele toets.
 
Individuality & Creative Structural Change
Intense structuren en complexe snitten met krachtige lengteverschillen, kunstzinnige overgangen en erg opwindende speciale effecten vormen het palet voor deze prachtige reeks intrigerende kapsels.
 
Geverfd haar tijdens de zomer
Heb je al even halt gehouden om na te denken over de tol die zon, zwembad en zee kunnen eisen van je haar, vooral wanneer het geverfd is?
 
Optica door Sassoon
Geometrie en een androgyne ondertoon vormen de kruiding van de korte snitten, terwijl halflange kapsels uiterst vrouwelijk zijn met sterke beweging, golven, krullen en gevederde piekerige punten.
 
Rebirth 7.0 door Papas and Pace
Papas and Pace gaat verder dan louter knippen en stylen. Hun looks zijn pure therapie voor ogen die de algemene stroming beu zijn en zielen die méér vragen.
 
Soleil d’Hiver door Saint Algue
De bedoeling die Saint Algue met deze collectie had was een beetje zachtheid en warmte geven aan de dagen die steeds kouder worden.
 
De nadelen van een stompe pony
Een super stompe en dikke pony kan er prachtig uitzien wanneer je het kapsalon buiten stapt, maar wat gebeurt er daarna, wanneer je op jezelf aangewezen bent?
 
Gratis kapsels tester
pixel
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact