Haarstijl Advies (3)

Advies voor kapsels
 
Lang haar versus kort haar
Als je lang haar hebt, wil je ineens kort haar. En als je het kort hebt laten knippen, besluit je het weer lang te laten groeien. Wanneer zijn we in staat eindelijk eens een besluit te nemen?
 
New Romantic - Eén kapsel, meerdere haarstijlen
Al naargelang de gevoelstoestand kunt u de precies geknipte haren zonder veel moeite steeds opnieuw op een andere manier stylen. Of uw haar nu glad is, met volume geföhnd is of gekruld of opgestoken is – alles draait steeds om die zachte beweging in uw haar.
 
Omgaan met specifieke gezichtseigenschappen
Ook al kunnen we gezichtsvormen in groepen plaatsen en kunnen we algemene suggesties doen voor het stylen, elk individu heeft zijn of haar persoonlijke eigenaardigheden.
 
Preplook voor haar en kledij
De preplook – ook wel prep look of preppy look genoemd – is aan een revival toe. Een prep is erg met het uiterlijk bezig, wil er goed uitzien en wil ook tonen aan de medemens dat hij of zij zich gelukkig voelt.
 
Signalen uitzenden via het haar
Lang haar versus kort haar in de kunst van het verleiden.
 
Tips voor een betere pony
Een pony is grotendeels een kwestie van persoonlijke voorkeur. Sommige vrouwen hebben een kapsel met pony nodig omdat ze een hoog, breed voorhoofd hebben en dat moeten camoufleren om een evenwichtig gezicht te hebben.
 
Uw kapsel doen passen bij uw kledij
Vaak vergeten de meeste vrouwen bij het creëren van de perfecte look te kijken naar hoe ze hun kapsel zullen afstemmen op de kledij die ze dragen.
 
Vierkante gezichtsvorm
De vierkante gezichtsvorm komt tamelijk veel voor, maar vaak wordt er geen rekening mee gehouden bij het kiezen van flatterende kapsels.
 
Vragen over kapsels
Vragen en antwoorden met betrekking tot kapsels.
 
Wanneer is het moment om een ander kapsel te kiezen?
Wanneer heb je voor het laatst voor een ander kapsel gekozen? ook al zal het huidige kapsel je flatteren, het is toch belangrijk om minstens kleine aanpassingen te laten maken om er voor te zorgen dat je ook up-to-date bent.
 
“Wash en go” kapsels
Populaire looks die er u mooi zullen doen uitzien zonder té veel tijd te vergen van uw drukke schema.
 
Wat een kapsel elegant maakt
Wat precies maakt iets elegant? Is het voldoende om de meest recente look te hebben of is er méér nodig?
 
Wat je kapper écht ziet
Kappers zijn getraind om méér te bekijken dan enkel je haar wanneer je het kapsalon binnenstapt. Dit is omdat het creëren van een flatterende look méér vereist dan enkel een evaluatie van het haar.
 
Wat maakt een kapsel sexy?
We kennen allemaal sexy kapsels wanneer we ze zien: die kapsels die uw polsslag doen versnellen en een vrouw zo veel méér aantrekkelijk lijken te maken. Maar hoe komt het dat die kapsels zo aantrekkelijk zijn voor ons?
 
Wilde kapsels
Het is een fabeltje dat mensen die wilde kapsels en kleuren verkiezen, creatiever zijn. En een gedurfde look aan de wijde wereld tonen is niet steeds een teken van rebellie.
 
Volgende pagina               Vorige pagina