Haarstijl Advies (2)

Advies voor een nieuwe haarstijl en het juiste kapsel
 
Haarlengte en geslacht
In de huidige westerse wereld is de oude standaard van dames met langer haar en heren met kort haar veranderd, zoals zo vaak reeds gebeurd is doorheen de geschiedenis.
 
Haarscheiding en persoonlijkheid
We kennen allemaal het belang van eerste indrukken. Maar wist u dat zelfs zon kleine details als de manier waarop u uw haar scheidt een impact kan hebben?
 
Haar in je kraag
Je haar in je rolkraag stoppen is een trend die heel erg populair is. Velen houden van de look omdat ze zo modieus, stijlvol casual en super gezellig is.
 
Het juiste kapsel voor uw levensstijl
Wanneer we praten over het juiste kapsel voor iemand spreken we gewoonlijk over gezichtsvormen, opvallende gelaatstrekken en de eigenschappen van het haar. Maar er zijn nog factoren die een rol spelen bij het kiezen van een passend kapsel voor iemands levensstijl.
 
Het rond gezicht en passende kapsels
Mensen met ronde gezichten hebben een specifiek stel uitdagingen, los van de invloed van de andere gelaatstrekken.
 
Hoe kapsels en bril combineren
Veel vrouwen vragen zich af welke kapsels het best passen bij hun bril.
 
Hoe krijg je een goed geknipt kapsel?
Iedereen wil een goed geknipt kapsel en er zijn maar weinigen die de verschrikking niet is overkomen dat het kappersbezoek niet zo uitpakte als men verwacht of gewenst had.
 
Is een permanent geschikt voor jou?
Je haar permanenten is niet niks. Als je het nog nooit gedaan hebt of het is al heel lang geleden, lees de tekst dan aandachtig, want permanenten hebben al vele ontwikkelingen ondergaan.
 
Je haarstijl aanpassen aan je lichaamstype
De juiste haarstijl kan zeer aanwezige eigenschappen afzwakken, je beste eigenschappen benadrukken en ervoor zorgen dat jij je op je best voelt en er ook zo uitziet.
 
Je kappersbezoek: van de hemel naar de hel?
Hoe voorkom je een rampzalig kappersbezoek? Wat er zoal verkeerd kan lopen bij de kapper en vooral, hoe je dit voorkomt of kan verhelpen.
 
Kapseladvies - afbeeldingen van kapsels
Afbeeldingen van kapsels met advies over de gezichtsvormen, haartextuur en haardichtheid waarbij ze passen.
 
Kapselrad
Gebruik ons kapselrad om het toeval te laten beslissen wat je nieuwe look wordt!
 
Kapsels om er jonger uit te zien
Wat is het beste kapsel voor een oudere dame om haar jonger te maken? Dit is n van de meest gestelde vragen die een kapster krijgt.
 
Kapsels om uw gezicht smaller te maken
Hebt u een rond of een zwaar gezicht en wilt u het wat smaller doen lijken? Er bestaan hiervoor verschillende oplossingen, zonder dat u daarom hoeft te kiezen voor drastische veranderingen.
 
Kapsels voor de rijpere dame
Om de beste keuzes te maken in haarstyling voor de rijpere dame gaan we eens de zones bekijken die het duidelijkst benvloed worden door veroudering.
 
Kapsels voor dik haar
Dik haar kan een vloek en een zegen zijn. Hoe dik haar knippen zodat het goed valt, lichter is en uw gezicht niet overweldigt.
 
Kapsels voor een diamantvormig gezicht
Een diamantvormig gezicht heeft hoge, brede jukbeenderen en een smaller voorhoofd en een smallere, soms ook puntige kin.
 
Kapsels voor een eerste afspraak
Bij eerste afspraakjes draait alles om eerste indrukken en u wilt de beste indruk achterlaten.
 
Kapsels voor een omgekeerde driehoek gezichtsvorm
Kapsels voor gezichten met de omgekeerde driehoek als vorm. Het voorhoofd is breed en het onderste gedeelte van het gezicht is smal.
 
Kapsels voor vollere dames
Elementen die helpen om een breed gezicht smaller en slanker en daardoor ook jeugdiger te doen lijken.
 
Volgende pagina               Vorige pagina