Veelzijdige bobkapsels

De steile halflange bob van Ellen Pompeo
Ellen Pompeo - Foto: Kathy Hutchins/Shutterstock
De bob is een klassiek kapsel dat nooit uit de mode zal raken. Er is een passend bobkapsel voor elk vrouw en voor elke gezichtsvorm.
 
Een bob is erg draagbaar en één van de meest flatterende haarsnitten voor alle leeftijden.
 
Ellen Pompeo draagt haar donkerblonde haar in een halflange bob met steile styling. Haar haar is zacht en glad, met de punten naar binnen gedraaid. Haar pony is lang en beweegt opzij. Deze bob is makkelijk te onderhouden en niet te lang en niet te kort.
 
Een perfecte look voor een modebewuste dame die niet al te veel tijd wil spenderen aan het stylen. We zijn dol op haar glanzende rolkraag blouse!
 
De warrige korte bob van Taylor Swift
Taylor Swift - Foto: Kathy Hutchins/Shutterstock
We zijn het gewoon om Taylor Swift te zien met haar haar korter en in een perfect steile bob. Tegenwoordig draagt ze haar haar langer, in een mooie no-nonsense warrige bob met stomp geknipte pony.
 
Haar bob heeft heel wat mooie textuur en werd geknipt op een mooie lengte halfweg de nek. Haar stompe pony is helemaal niet vervelend. Hij is lang, bedekt haar wenkbrauwen en voegt een vleugje mysterie toe aan haar look.
 
De bob van brunette Aubrey Plaza
Aubrey Plaza - Foto: Tinseltown/Shutterstock
Hier zien we brunette Aubrey Plaza met een mooie neklange bob met zijdelingse pony. Haar haar is glad en glanzend gestyled, met de punten mooi naar binnen gedraaid. Haar bob is iets langer dan kinlengte en een goede keuze voor haar hartvormige gezicht.
 
De kniplijn van haar haar is lichtjes gehoekt, wat de achterkant ietsje korter laat. Eén zijkant is achter haar oor gestopt om wat asymmetrie toe te voegen aan de look.
 
De erg korte bob van Victoria Summer
Victoria Summer - Foto: Kathy Hutchins/Shutterstock
Dit is één van die kapsels waar je je ogen gewoon niet kunt van afhouden! Victoria Summer knipte haar haar in een erg korte bob. Wil je dat iedereen naar je kijkt, dan moet je misschien ook je haar laten knippen en Victoria’s look kopiëren. Het vergt misschien wat moed om de schaar van de kapper onder ogen te zien, maar het resultaat kan heel erg de moeite waard zijn.
 
Haar pony is superkort en opent haar gezicht. De zijkanten zijn zo kort dat haar oorlellen zichtbaar zijn. Erg leuk! Dit is een erg praktisch kapsel dat je er elke dag van de week modieus laat uitzien.
 
De lange bob met laagjes van Lacey Rogers
Lacey Rogers - Foto: Eugene Powers/Shutterstock
Lacey Rogers draagt haar haar in een mooie lange bob met laagjes en verknipte zijkanten. Haar pony is vol, stomp geknipt en bedekt mooi haar volledige voorhoofd en haar wenkbrauwen. Dit type pony is ideaal om je ogen te accentueren!
 
Dit is een erg goede bobsnit voor wanneer je niet klaar bent om voor echt kort te gaan. Je kan veel van je haarlengte behouden en nog steeds een trendy bob hebben. Let erop hoe haar haar geknipt werd om haar jukbeenderen en wangen te strelen!
 
De bob met een langere achterkant van Bryce Dallas Howard
Bryce Dallas Howard - Foto: Debby Wong/Shutterstock
Bryce Dallas Howard knipte haar haar in een prachtige gehoekte bob (holle bob). Haar haar is gehoekt naar de voorkant toe. Het leuke aan dit kapsel is dat de voorkant een heel stuk langer is dan de achterkant.
 
Op het eerste gezicht denken de mensen dat je schouderlang haar hebt en dan komt de verrassing wanneer ze de veel kortere achterkant zien! Bryce hield haar pony lang, uitgehapt en haar wenkbrauwen bedekkend. Haar bruine haar werd geföhnd voor een gladde en glanzende aantrekkelijkheid.
 
De korte schuine bob van Kether Donohue
Kether Donohue - Foto: Kathy Hutchins/Shutterstock
Hier draagt Kether Donohue haar haar in een korte bob met scheiding in het midden. De lengte van haar haar is net onder haar kin en één kant bedekt mooi haar wang en is rond haar kaak gedrapeerd.
 
Dit is een gehoekte bob, wat betekent dat de voorkant ietsje langer is dan de achterkant. Sommigen noemen dit een duikende bob, een holle bob of een schuine bob. Kethers glanzende bruine haar werd geföhnd voor een gladde look. Dit is een leuk en sportief kapsel en het is erg makkelijk te onderhouden!
 
De leuke halflange bob van Jessica Stroup
Jessica Stroup - Foto: Featureflash Photo Agency/Shutterstock
Jessica Stroup lijkt heel wat plezier te beleven aan haar bob, en gelijk heeft ze! Haar haarlengte is tussen kort en halflang en dit is steeds een goede keuze voor wanneer je niet klaar bent voor echt kort haar, maar nog steeds een trendy kapsel boven schouderlengte wil.
 
De punten van haar haar zijn met een scheermes geknipt om die modieuze woelige look en dito gevoel te creëren. Haar haarkleur is een mooi chocoladebruin met highlights. Vraag je kapper om een woelige bob met scheermestextuur!
 
De neklange bob van Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence - Foto: Kathy Hutchins/Shutterstock
Jennifer Lawrence draagt haar blonde haar in een neklange bob met zijscheiding. Haar bob werd gestyled voor een golvende en natuurlijk ogende textuur. Afhankelijk van hoe steil je eigen haar is, heb je misschien een krultang of spray met zeezout nodig om deze look te kopiëren.
 
Heb je echt geluk, dan kan je het kapsel misschien opnieuw creëren door gewoon je haar aan de lucht te laten drogen. Steek één kant achter je oor voor die extra moderne toets!
 
©Kapsels.net
 
Zie ook: De basisbeginselen van de bob