Veelzijdige bobkapsels

De steile halflange bob van Ellen Pompeo
 
De bob is een klassiek kapsel dat nooit uit de mode zal raken. Er is een passend bobkapsel voor elk vrouw en voor elke gezichtsvorm.
 
Een bob is erg draagbaar en één van de meest flatterende haarsnitten voor alle leeftijden.
 
Het glad bobkapsel van Ellen Pompeo
 
De flatterende bob en glanzende rolkraag blouse van Ellen Pompeo
 
Ellen Pompeo draagt haar donkerblonde haar in een halflange bob met steile styling. Haar haar is zacht en glad, met de punten naar binnen gedraaid. Haar pony is lang en beweegt opzij. Deze bob is makkelijk te onderhouden en niet te lang en niet te kort.
 
Een perfecte look voor een modebewuste dame die niet al te veel tijd wil spenderen aan het stylen. We zijn dol op haar glanzende rolkraag blouse!
 
De warrige korte bob van Taylor Swift
 
De bob met een pony van Taylor Swift
 
Het no-nonsense bob kapsel van Taylor Swift
 
De halfweg de nek bob van Taylor Swift
 
We zijn het gewoon om Taylor Swift te zien met haar haar korter en in een perfect steile bob. Tegenwoordig draagt ze haar haar langer, in een mooie no-nonsense warrige bob met stomp geknipte pony.
 
Haar bob heeft heel wat mooie textuur en werd geknipt op een mooie lengte halfweg de nek. Haar stompe pony is helemaal niet vervelend. Hij is lang, bedekt haar wenkbrauwen en voegt een vleugje mysterie toe aan haar look.
 
De bob van brunette Aubrey Plaza
 
De neklange bob van Aubrey Plaza
 
De lichtjes gehoekte bob met kortere achterkant van Aubrey Plaza
 
De bob met naar binnen gedraaide punten van Aubrey Plaza
 
Hier zien we brunette Aubrey Plaza met een mooie neklange bob met zijdelingse pony. Haar haar is glad en glanzend gestyled, met de punten mooi naar binnen gedraaid. Haar bob is iets langer dan kinlengte en een goede keuze voor haar hartvormige gezicht.
 
De kniplijn van haar haar is lichtjes gehoekt, wat de achterkant ietsje korter laat. Eén zijkant is achter haar oor gestopt om wat asymmetrie toe te voegen aan de look.
 
De erg korte bob van Victoria Summer
 
De korte bob met zichtbare oorlellen van Victoria Summer
 
De korte bob met een superkorte pony van Victoria Summer
 
Dit is één van die kapsels waar je je ogen gewoon niet kunt van afhouden! Victoria Summer knipte haar haar in een erg korte bob. Wil je dat iedereen naar je kijkt, dan moet je misschien ook je haar laten knippen en Victoria’s look kopiëren. Het vergt misschien wat moed om de schaar van de kapper onder ogen te zien, maar het resultaat kan heel erg de moeite waard zijn.
 
Haar pony is superkort en opent haar gezicht. De zijkanten zijn zo kort dat haar oorlellen zichtbaar zijn. Erg leuk! Dit is een erg praktisch kapsel dat je er elke dag van de week modieus laat uitzien.
 
De lange bob met laagjes van Lacey Rogers
 
Het bob kapsel met een volle stompe pony van Lacey Rogers
 
De bob met verknipte zijkanten van Lacey Rogers
 
Lacey Rogers draagt haar haar in een mooie lange bob met laagjes en verknipte zijkanten. Haar pony is vol, stomp geknipt en bedekt mooi haar volledige voorhoofd en haar wenkbrauwen. Dit type pony is ideaal om je ogen te accentueren!
 
Dit is een erg goede bobsnit voor wanneer je niet klaar bent om voor echt kort te gaan. Je kan veel van je haarlengte behouden en nog steeds een trendy bob hebben. Let erop hoe haar haar geknipt werd om haar jukbeenderen en wangen te strelen!
 
Volgende pagina
 
Foto's: PR Photos