Partnerlooks en kapsels

Partnerlook - Hetzelfde kapsel voor man en vrouw
 
Koppels houden ervan om heel wat dingen samen te doen, van het dragen van hetzelfde T-shirt tot de altijd permanente (en vaak voor gewaarschuwde) identieke tattoos, maar wat als je gewoon iets wil dat bij elkaar past, maar niet permanent is, maar aan de wereld toch nog toont dat jullie verliefd zijn?
 
Vrouwen starten vaak met het dragen van hun partners kleren of geur om zich dichter bij hen te voelen en ze tonen op sociale media ook foto’s van allerhande activiteiten. Er zijn talloze manieren om iedereen te tonen dat je van je maatje houdt, maar welke manier bestaat er om op te vallen in de menigte die nog een stapje verdergaat dan bij elkaar passende kleren en toch super omkeerbaar is, gewoon voor het geval deze liefde vergankelijk is en ten onder gaat?
 
Haar is het perfecte middel, omdat er zoveel opties zijn en zowel de snitten als de kleuren extreem flexibel kunnen zijn, zodat identieke kaalgeschoren kopjes niet nodig zijn om te tonen hoe sterk jullie liefde is, tenzij dit natuurlijk is wat jullie willen. Haal in dat geval die tondeuse maar boven en beleef superveel plezier met elkaar tijdens het scheren.
 
Er is een verloofd koppel dat naar de plaats komt waar ik werk en je kunt zien dat ze behoorlijk symbiotisch zijn, want ze hebben exact dezelfde haarkleur. Alhoewel haar haar lang en golvend is terwijl zijn haar lang bovenaan is met een diepe ondersnit, hebben ze één iets waarvan ze beide houden: gebleekt haar. Ze zijn twee gebleekte blonde knapperds die duidelijk hun liefde tot een hoger niveau getild hebben en het is eigenlijk heel schattig, want ik kan hen zien zitten in het salon, naast elkaar, terwijl ze hun wortels laten bijwerken als een leuke en romantische date.
 
Het maakt het laten bijkleuren van je wortels een soort van minder pijnlijk wanneer je dit samen en uit liefde doet. Weet ik of ze vooraleer ze elkaar ontmoetten dezelfde haarkleur hadden? Nee, maar het is best gaaf om te denken dat dit een keuze is die ze samen maakten en die iets erg belangrijks is. Alhoewel je je eigen persoonlijkheid hebt in een relatie en in het leven, zou je steeds je partner moeten betrekken bij je haarplannen, vooral wanneer die redelijk drastisch zijn.
 
Je wil hen niet shockeren of laten schrikken en ze hebben misschien wat tijd nodig om te wennen aan het idee van in een relatie te zitten met een totaal nieuw persoon, fysiek dan. Voor sommigen is dit extreem opwindend terwijl anderen het concept van verandering té moeilijk te hanteren vinden en dit is begrijpelijk; dit werkt op twee manieren. Zowel mannen als vrouwen zouden geen drastische veranderingen aan hun fysiek voorkomen mogen doen zonder dit aan de ander te laten weten, want, nog maar eens, niet iedereen past zich goed aan aan verandering en dit is niet iets waar je iemand de schuld kan van geven.
 
Dit is waarom kapsels van koppels zo leuk zijn, want jullie kunnen allebei experimenteren met zowel kleur als snit. Als je vriend zijn hoofd wil scheren, maar jij houdt echt van zijn langere lokken, dan kan dit jou ertoe aanzetten om boos te worden, maar daarna kan dit jou aansporen om te stoppen en eraan te denken als aan een ervaring die jullie allebei kunnen delen.
 
Wat als je besliste om te gaan voor een ondersnit waarbij enkel het onderste laagje van je haar geschoren is, zodat het een soort geheimpje is waar enkel jullie iets vanaf weten? Het kan je partner verleiden wanneer hij weet dat je de sprong wilt wagen om opnieuw leven in de brouwerij te brengen, maar het kan hem ook een beetje angstig maken, dus bespreek dit goed. Uiteindelijk fleurt het hem misschien zodanig op dat jullie een out of the box activiteit doen samen.
 
Het kort kapsel van Victoria Beckham en haar partner
 
Tijdens het voorbije decennium kopieerde Victoria Beckham het kapsel van manlief David door haar lange lokken in te ruilen voor een superschattige lange pixie, die ze superlicht verfde en ze waren en zijn nog steeds een modebewust koppel. Hetzelfde geldt voor Jada Pinkett en Will Smith, die samen bijna kaal werden of Jason Momoa en Lisa Bonet, die wanneer het kan pronken met dreadlocks.
 
Volgende pagina
 
(Foto's: Shutterstock & PR Photos)