Kapsels voor een eerste afspraak

Man en vrouw op een eerste afspraakje
 
Paniek omwille van uw eerste afspraakje? Niet nodig, hij zal ook nerveus zijn en misschien enkele nieuwe outfits passen, zijn lach oefenen en zijn kapsel bekijken in de spiegel. Bij eerste afspraakjes draait alles om eerste indrukken en u wilt de beste indruk achterlaten. Niet enkel dat, u wilt hem omverblazen! En dat zult u doen als u, eerst en vooral, relax bent en dan enkele van de stijladviezen volgt die we hier verzameld hebben.
 
Wees uzelf
 
Toon uw echte ik en doe niet alsof of probeer uzelf niet voor te stellen op een manier waarvan u vermoedt dat hij die misschien wel leuk vindt. Gewoonlijk werkt dit niet op lange termijn. Het doet er niet toe of uw haar lang, kort, pittig of conservatief is: zoek een kapsel dat het best uitdrukt wie u bent en hou het eenvoudig, natuurlijk en tastbaar. Probeer niet té hard om gelijk wie te imponeren, dat ziet er gewoon wanhopig uit.
 
Jeansbroek of zwart jurkje
 
Het juiste kapsel voor uw speciale afspraak hangt duidelijk af van de natuur van de date. Gaat u uit voor een etentje en een film, naar de opening van een kunstshow, een fietstocht of een baseballwedstrijd? We zullen u ideetjes geven voor casual en opgeklede kapsels voor kort en lang haar en er zijn zelfs kapsels die voor elke gelegenheid passen! Maar hou steeds volgende uitdrukking in gedachten: less is more.
 
Eerste afspraak kapsels voor kort haar
 
Korte kopjes staan aan de leiding bij de favoriete looks bij vrouwen waar mannen van houden. Korte haarsnitten zijn ongecompliceerd, opwindend, tastbaar en sexy tegelijkertijd. Ze kunnen ook makkelijk opgekleed of casual gemaakt worden.
 
Voor een casual look maakt u uw gewassen haar gewoon wat warrig, misschien doet u de zijkanten naar achter met gewoon een beetje product en gaat u het bovenste haar in verschillende richtingen stylen. Dit geeft het korte haar méér textuur en dynamiek. Een diagonale pony zal méér de aandacht vestigen op de ogen. Zorg ervoor dat u geen gel gebruikt die erg stijf of hard wordt wanneer die droog is. Kies eerder voor een lichte mousse en wat haarlak. Dit soort kapsel past bij alle outfits en ziet er verrukkelijk uit in alle omgevingen. Wilt u het effect echter een boost geven, voeg dan aan één kant een glinsterend haarspeldje toe.
 
Korte bobs moeten gewoon gelaten worden zoals ze zijn in hun elegante, verfijnde eenvoud. Misschien kunt u de delen langs uw wangen een kleine buiging naar uw gezicht toe geven voor meer pit en verfijning. Gebruik een gladmakend serum om rebelse haartjes of statische elektriciteit te vermijden.
 
Kort haar heeft de neiging om er sportief uit te zien. Wilt u de look verzachten, gebruik dan een ronde borstel bij het föhnen om de haarpunten omhoog en naar buiten te doen wippen voor een leuke, piekerige look. Enkele toetsen met een krultang om kleine sexy buigingen en textuur rond de randen toe te voegen, is ook een geweldige toets, subtiel maar met veel impact.
 
Eerste afspraak kapsels voor lang haar
 
Omhoog of los: dat is de grote vraag. Indien u twijfelt, kies dan voor los. Mannen houden van niets méér dan van mooi lang en vrij bewegend haar waar ze met de handen willen doorgaan. De aantrekkingskracht van lang haar mag niet onderschat worden, het is nog steeds een sterk symbool van vrouwelijkheid en werkt op erg diepe schaal in de psyche van uw schat.
 
Voor de look van “het leuke buurmeisje” kunt u kiezen voor een half opgestoken kapsel! Dit betekent dat u de haarsectie die vooraan uw oren is, neemt en naar achter gaat stylen, waar u dan een spel gebruikt om het haar op zijn plaats te houden. Enkele dunne lokken zien er leuk uit wanneer ze vrij bewegen langs uw gezicht.
 
Een prachtig alternatief zou kunnen een paardenstaart zijn: de oude favoriet voor warme dagen ademt eveneens zijn charme uit op stomende dates. Masseer wat mousse in uw handdoekdroge haar en maakt het warrig met de vingers terwijl het droogt. Dit creëert een interessante textuur. Verzamel dan al uw haar achteraan, maar trek het niet té strak. De look moet speels zijn en niet te strikt. Een erg leuke manier om de paardenstaart te binden is om een elastiekje in een kleur lijkend op uw haarkleur te gebruiken en het elastiekje daarna te hullen in een lok van uw eigen haar om het te verbergen. Deze look heeft een perfect evenwicht van casual en elegantie en het kan nooit fout gaan. Is uw haar lang genoeg, probeer dan een onweerstaanbare vlecht die zachtjes over één schouder valt. In plaats van een gewone vlecht met 3 lokken, kunt u misschien eens een visgraatpatroon proberen.
 
Wees voorzichtig met opsteekkapsels. Ze zijn keurig, vrouwelijk en romantisch, maar kunnen er makkelijk over zijn. Nog maar eens: less is more en de beste opsteekkapsels voor een eerste afspraak zijn casual, warrige looks die een ongedwongen voorkomen hebben. Té ingewikkelde kapsels kunnen lijken alsof u gewoon een beetje té hard uw best probeert te doen. Een warrige knot met losse lokken aan de zijkant is absoluut verleidelijk!
 
Krullend haar
 
Pronk ermee in zijn natuurlijke schoonheid! Gebruik een gladmakend product en misschien een speciale krulversterkende gel om alles te doen uitkomen. Borstel of kam de krullen niet uit, ze zouden veranderen in één grote kroezende massa.
 
Hoe haaraccessoires gebruiken
 
Haarbanden zijn nog maar eens trendy en ze zijn een snelle en chique manier om uw haar op te dirken. Ze houden lang haar uit uw gezicht en geven ook een leuk tikkeltje kleur aan korte looks.
 
Wilt u een elegante fonkeling aan uw kapsel toevoegen, probeer dan een haarspeldje met similidiamantjes, maar hou het bescheiden: één is genoeg. U wilt er niet echt “gedecoreerd” uitzien, maar een beetje bling bling op de juiste plaats kan erg aardig zijn.
 
Blijf weg van haarstukjes, zoals een clip on paardenstaart of fel gekleurde clip on lokken. Als u de lengte van uw haar gaat faken, dan heeft dit hetzelfde effect als gekleurde contactlenzen. Hij zal snel genoeg ontdekken dat dit niet echt was en zal misschien niet enthousiast zijn.
 
Lastminutetrucjes
 
Beeldt u zich in dat u een date hebt op erg korte termijn en niet genoeg tijd hebt om u klaar te maken en uw haar te wassen. Wanhoop niet. Er bestaan enkele snelle manieren om uw look op te frissen. Hebt u lang haar, borstel het dan over het hoofd en spuit er een klein beetje haarlak doorheen. Doe het terug naar achter, schud het en er ontstaat een veerkrachtig, volumineus kapsel dat eruitziet alsof het net geföhnd werd. Gebruik een krultang voor kleine effecten en om opwippend haar in de juiste richting te brengen.
 
Om snel kort haar te gaan stylen, bespuit u het met een klein beetje water, maakt u het warrig met wat mousse en gaat u het stylen met uw vingers of kamt u het voor een gladdere of retro look.
 
Met uw haar in een flatterende vorm, is al wat u nodig hebt een outfit die aantrekkelijk is, maar eveneens comfortabel. Nog een vleugje make-up (hou het bij natuurlijke, aardse tinten en focus op de ogen) en u bent klaar voor romantiek. Een kleine tip: gebruik een vleugje van uw favoriete parfum in uw haar. Het volstaat om een klein beetje op uw polsen te spuiten, ze samen te wrijven en ze dan zachtjes doorheen het haar te bewegen. Subtiliteit is de sleutel.
 
Geniet en moge uw eerste date het begin worden van iets erg moois!
 
©Kapsels.net