Kapselrad

Aan het kapselrad draaien
 
Velen zijn onzeker wanneer ze beslissen over hun nieuwe look. Er zijn zoveel opties, maar ook veel onzekerheden. Het duurde misschien jaren om je haar lang te laten groeien en er zijn maar enkele knipjes, enkele seconden, nodig om het af te knippen. Een nieuwe haarkleur zal je look veranderen en het is niet altijd simpel om terug te keren naar je vorige haarkleur. Haar is een emotioneel iets en haarbeslissingen zijn soms moeilijk te nemen. Wanneer je bang bent om zelf de finale beslissing te nemen, dan is het mischien een leuk idee om die beslissing aan het toeval over te laten.
 
Zou je graag je haar (veel) korter laten knippen, maar twijfel je nog? Of twijfel je nog over een nieuwe haarkleur? Is het moeilijk om te kiezen tussen verschillende kapsels die je allemaal supermooi vindt? Gebruik ons haarrad om het toeval te laten beslissen wat je nieuwe look zal zijn!
 
Het kapselrad is een soort van rad van fortuin, maar voor haarkeuzes. Het kan de finale beslissing voor je nemen wanneer je zelf twijfelt tussen verschillende haaropties. Je kan het rad ook gebruiken om te beslissen over een nieuwe look wanneer bijvoorbeeld jij en je partner het maar niet eens geraken. Je kan het rad gebruiken om een spannend spelletje haar roulette (hair roulette) te spelen met vrienden. Er zijn ongetwijfeld nog veel meer gelegenheden waarbij je het kapselrad kan gebruiken!
 
Je kan ons rad tussen acht verschillende opties laten kiezen. We hebben dit zo gedaan om de dingen simpel te houden. De opties zijn simpelweg genummerd van een tot acht. Jijzelf wijst een bepaald kapsel, een bepaalde haarlengte, een bepaalde haarkleur of wat dan ook toe aan elk nummer. Je draait dan aan het rad en enkele seconden later wordt de beslissing voor jou genomen!
 

Sorry, your browser doesn't support canvas. Please try another.

Spin
(De pagina herladen om opnieuw te spelen)
 
Hieronder vind je voorbeelden van hoe je haarkeuzes kan toewijzen aan een bepaald nummer op het rad. Wanneer het aantal mogelijke keuzes oneven is, kan je een "draai opnieuw" optie invoegen.
 
Voorbeeld met 4 opties:
Nummer 1 = Schouderlengte
Nummer 2 = Lange bob, net boven de schouders
Nummer 3 = Bob op kaaklengte
Nummer 4 = Pixiesnit
Nummer 5 = Schouderlengte
Nummer 6 = Lange bob, net boven de schouders
Nummer 7 = Bob op kaaklengte
Nummer 8 = Pixiesnit
 
Voorbeeld met 3 opties:
Nummer 1 = Bruine haarkleur
Nummer 2 = Blonde haarkleur
Nummer 3 = Rode haarkleur
Nummer 4 = Draai opnieuw!
Nummer 5 = Bruine haarkleur
Nummer 6 = Blonde haarkleur
Nummer 7 = Rode haarkleur
Nummer 8 = Draai opnieuw!
 
Voorbeeld met 5 opties:
Nummer 1 = Rechte bob
Nummer 2 = Draai opnieuw!
Nummer 3 = Gehoekte bob
Nummer 4 = Rechte bob met pony
Nummer 5 = Draai opnieuw!
Nummer 6 = Gehoekte bob met pony
Nummer 7 = Niet knippen
Nummer 8 = Draai opnieuw!
 
Kapselrad - Haar Roulette
Waar wacht je nog op? Draai aan het haar rad en geniet van die nieuwe look waaraan je zolang twijfelde!
 
Video: Stockbusters/Getty Images Signature via Canva