Haar in je kraag

Haar in je rolkraag look
Foto: Shutterstock
Stop je haar in je coltrui! Je haar in je rolkraag stoppen is een trendy stijl die steeds populairder wordt. Velen houden van de "turtleneck hair" look vanwege de modieuze, stijlvolle en gezellige uitstraling.
 
Deze stijl werkt goed met elk haartype, maar je haar moet lang genoeg zijn om het in de kraag van je coltrui te kunnen stoppen. Het is heel eenvoudig om deze look te creŽren door je haar losjes in je coltrui te stoppen. Je kunt ook een lage paardenstaart maken en je coltrui over je haar laten glijden.
 
Dit is een relaxte, maar toch stijlvolle look. Voor een maximaal effect en een extra trendy touch, zou het eigenlijk moeten lijken alsof het niet bewust zo gepland was. Alsof je haar per ongeluk in je kraag terechtkwam en je geen moeite hebt genomen om het eruit te halen... Je kunt zelfs wat haarstrengen uit je coltrui laten piepen om de look bewust wat rommelig te maken. Het geeft een mysterieus en verfijnd effect!
 
Bovendien is de coltrui-haarstijl een leuke manier om een bobkapsel na te bootsen. Je haar ziet er precies hetzelfde uit als bij een bob, zonder dat je het daadwerkelijk korter hoeft te knippen. Door je haar in je kraag te stoppen, kun je mensen laten denken dat het korter is dan het werkelijk is. Je kunt genieten van de voordelen en aantrekkelijkheid van een bob, zonder je haar te knippen.
 
Haar in de kraag van een coltrui gestopt
Foto: Shutterstock
Op deze manier kun je de "haar in je kraag" look creŽren:
 
1. Borstel je haar en laat het loshangen of maak er een paardenstaart van. Gebruik een elastische haarband van goede kwaliteit die je haar niet beschadigt.
 
2. Trek je coltrui aan.
 
3. Laat je haar in de kraag zitten.
 
4. Laat een paar haarstrengen uit de kraag piepen voor een nonchalant effect.
 
5. Geniet van deze gezellige look!
 
Voor een dramatischer effect kun je ervoor kiezen om de coltrui niet te vouwen, maar deze iets omhoog te trekken en rechtop te laten staan. Hierdoor wordt de kraag iets hoger en wordt de casual uitstraling versterkt. Het niet vouwen van de coltrui zorgt voor een meer modieuze uitstraling.
 
Voel je vrij om je coltrui te combineren met een blouse, een overhemd, een jasje, een trui of zelfs een tweede coltrui. Gelaagde coltruien zijn mooi, trendy en verfijnd! Twee coltruien over elkaar zijn perfect voor de "haar in je kraag" look! Dubbele coltruien zijn stijlvol en voegen gezelligheid en natuurlijke warmte toe.
 
Haar in de hoge kraag van een trui gestopt
Foto: Shutterstock
Je kunt elementen van deze look lenen en een sjaal, een kraag van een jasje of zelfs een kraag van een overhemd gebruiken in plaats van een coltrui. Op warmere dagen kun je hetzelfde doen met een T-shirt met kraag of een poloshirt. Het zal werken, maar het zal niet hetzelfde effect hebben als de echte coltrui-look. Je zult de verfijning en aantrekkingskracht van de coltrui missen. Het origineel is altijd beter dan de imitatie!
 
Weetje: De "haar in de kraag" look is perfect om een bad hair day direct om te toveren in een aantrekkelijke stijl!
 
©Kapsels.net
 
Zie ook: Rolkraagtruien en kapsels