Haar Kleuren (2)

Haarverfborsteltje en kommetje
 
Haarverven en ons kleurpalet
Veel mensen denken dat zij zelf wel hun haar kunnen verven en realiseren zich niet dat bepaalde kleuren absoluut niet geschikt voor hen zijn of zelfs maar uitgeprobeerd moeten worden.
 
Haar van licht naar donker verven
Van licht naar donker gaan is net zon grote uitdaging als van donker naar licht gaan, maar wel op een verschillende manier.
 
Haar verven van donker naar licht
Er zijn verschillende zaken waar je rekening mee moet houden vooraleer je de stap maakt van donker naar licht haar.
 
Het verven van haar - Basisinformatie
De moderne manier van het haar kleuren bestaat uit een chemisch proces dat in staat is pigment aan de haar toe te voegen of juist weg te nemen. In tegenstelling tot de spoelingen en poeders die vroeger gebruikt werden, is de hedendaagse haarverf in staat om in de haarschacht door te dringen en zo de haarkleur te veranderen van blond tot zwart of elke kleur daar tussenin.
 
Hoe je haarkleur veranderen met Photoshop
Zin om te experimenteren met verschillende haarkleuren? Gebruik Photoshop om de kleur van je haar te veranderen op een foto van jezelf!
 
Hoe verf je haar
Demonstratie van het toevoegen van een haarkleur op twee oefenhoofden die elk een ander kleurniveau hebben.
 
Hoe zorg je dat je haarkleur langer houdt
Om het vervagen te verminderen, en de noodzaak voor regelmatige nabehandelingen op het haar te vermijden, kun je stappen ondernemen om je haar te helpen de vitaliteit en volheid van de kleur te behouden.
 
Je eerste haarkleuring
Om te beslissen wat je eerste kleurtje zal worden, is het essentieel om je kapper te raadplegen. Hij zal je kunnen gidsen om de kleur te vinden die het best bij je past.
 
Je grijze haar aanvaarden
Hoe je grijze haren aanvaarden. Tips om te genieten van mooi natuurlijk grijs haar.
 
Je haar-/huidskleur versus de kleur van je kledij
We hebben allemaal onze favoriete kleren die ons beter staan dan anderen. Een voorbeeldje hiervan is de kleur zwart. Afhankelijk van je haar- en huidskleur is zwart een kleur die je er volledig bleekjes kan doen uitzien.
 
Je haarkleur langer mooi houden
Hoe verzorg je je haar met behoud van alle kleurnuances? Enkele nuttige tips van de kapper.
 
Kiezen voor blond
Denk je eraan om voor blond te kiezen? Enkele vraagjes die je jezelf best stelt vooraleer toe te treden tot het koninkrijk der blondjes.
 
Onderhoud van blond haar
Wat is nu die hele heisa rond gaan voor blond en waarom zijn zoveel mensen jaloers op blondjes? Zou het kunnen zijn omdat blond steeds de trend is of we het nu toegeven of niet?
 
Psychologie van haarkleuren
De perceptie van haarkleur en de daaraan verbonden eigenschappen. Haarkleuren en stereotypes.
 
Strobing en contouring van haar
Een kleurentrend die kan en zal werken bij iedereen die op zoek is naar een verandering, omdat de kleuren pecifiek voor je haar en je gezicht ontworpen zijn.
 
Volgende pagina