Haarverzorging (2)

Haarverzorging
 
Haarverzorgingsadvies voor de winter
We weten allemaal dat koud weer, wind en sneeuw schadelijk kunnen zijn voor de huid, maar weinig mensen beseffen dat ook het haar schade kan oplopen door de koude en de winterse toestanden.
 
Haarverzorgingstips voor bruin haar
Enkele tips speciaal voor bruinharigen.
 
Het weer en je haar
De invloed van het weer op ons haar. Een overzicht per seizoen.
 
Hoe besparen op haarsnitten en haarverzorging
Besparen op haarsnitten en haarverzorging is makkelijk en steeds een geweldige manier om geld te hebben voor andere zaken.
 
Hoe chemisch behandeld haar verzorgen
Chemische behandelingen kunnen hard zijn en dat weten we allemaal. Dat betekent niet dat we ermee zullen stoppen. Maar het minste wat we kunnen doen is ons haar goed verzorgen achteraf.
 
Hoe fijn haar behandelen
Haar dat erg fijn is, kan net zo uitdagend zijn als extreem ruw of dik haar. De beste haarsnitten voor fijn haar en tips voor de verzorging van fijn haar.
 
Hoe gespleten haarpunten herstellen
Verschillende factoren kunnen gespleten haarpunten veroorzaken, van te krachtig borstelen tot de stress van wind en water tijdens ontspannende activiteiten.
 
Hoe je haarborstels en kammen schoon maken
Haarborstels en kammen verzamelen afval en de overdracht ervan naar je haar is niet goed voor je lokken.
 
Hoe je haar wassen
Wie wist dat er zoveel te weten viel over het wassen van je haar? We helpen je om wat een afschrikkende taak kan zijn, om te zetten in iets eerder heerlijks.
 
Hoe uw haar kapot maken
Er bestaan veel manieren om goed haar te ru´neren. Niemand heeft ooit de bedoeling om dit te doen, maar beschadiging gebeurt nu eenmaal. Die kan veroorzaakt worden door verkeerde verzorging, slechte beslissingen, overbehandeling, zware styling of een mengeling van dit alles.
 
Hoe zorg je voor het haar van je baby
Nieuwe ouders zijn vaak overdonderd of afgeleid door de vele behoeften van dit nieuwe lid van de familie. Door al deze nieuwe behoeften wordt vrij snel het belang van de haarverzorging van het kindje over het hoofd gezien.
 
Huishoudelijke Schoonheidstips
Huishoudelijke tips om jou op je mooist te maken. Handig voor die keren waarop je het product dat je gewoonlijk gebruikt niet voorhanden hebt.
 
Je haar in model houden met vochtig weer
Afhankelijk van je haartype en het vochtgehalte in de lucht tijdens warm & vochtig weer zal je haar kroezen of zwaarder worden.
 
Klittend haar
Het ontklitten van haar en het vermijden ervan.
 
Mythen rond haar
Er bestaan veel mythen rond het haar die zowel bij mannen als bij vrouwen vaak leiden tot belachelijke, gevaarlijke en onnodige verrichtingen aan hun haar en hoofdhuid.
 
Volgende pagina      Vorige pagina