Cursus Haarknippen!

Leer haar knippen met een kapperscursus
 
Leer alles over haarknippen en haarstyling en bespaar op je kapperskosten!
 
Zelf je haar kunnen knippen en stylen, wie wil dat niet! Want wat is er nu leuker dan elke paar weken een compleet nieuwe look? En denk eens aan de honderden euro's per jaar die je kunt besparen aan kapperskosten! Met een kapperscursus leer je alles over haarknippen én haarstyling en heb je in no time alle technieken in de vingers om de mooiste kapsels te creëren.
 
Een cursus thuiskapper biedt een uitstekende mix van theorie en praktijk en is zeer uitgebreid. Zo leer je niet alleen verschillende kniptechnieken, maar kun je anderen ook professioneel adviseren en weet je alles over haarkleuren, krul- en vlechttechnieken, bruidskapsels en het stylen en föhnen van haar.
 
Moeilijk? Helemaal niet, iedereen kan het! In het lesmateriaal, dat door professionals is geschreven, wordt alles aan de hand van afbeeldingen duidelijk uitgelegd. Je krijgt beeldmateriaal dat alle technieken tot in detail demonstreert. Schrijf vandaag nog in voor een kapperscursus! Kijk en vergelijk!
 
Voor wie
 
Volg je haartrends op de voet en lijkt het je leuk om zelf modieuze kapsels te maken? Of heb je altijd al interesse gehad voor het kappersvak en wil je weten of het vak kapper iets voor jou is? Dan is een kapperscursus perfect voor jou! Ook als je op kapperkosten wilt besparen, is dit de cursus die je zoekt!
 
Knipcursus om zelf haar te leren knippen
 
Eindresultaat
 
Met een kapperscursus leer je in korte tijd diverse vaardigheden op het gebied van haar knippen en haarstyling. Na afloop creëer je met gemak de mooiste kapsels voor jezelf en kun je ook vrienden en familie blij maken met een nieuwe coupe. Bovendien weet je alles van haarverzorging en de laatste haarmode!
 
Dit leer je
 
Kapperscursussen zijn geschreven door ervaren docenten uit de kappersbranche. Ze zijn zeer praktijkgericht en daardoor helemaal niet moeilijk om te doen. Iedereen kan het! Het lesmateriaal bevat veel foto's, waarop de verschillende praktijksituaties stap voor stap worden afgebeeld. Op een dvd of online video's die je meestal gratis bij de cursus ontvangt, worden de technieken voorgedaan. Je past de theorie direct toe met de praktijkopdrachten en met de professionele kappersmaterialen. Je kunt dus meteen aan de slag!
 
De volgende onderwerpen komen tijdens de meeste kapperscursussen aan bod:
 
- Voorbereiding: van materialen tot werkhouding
 
- Alles over haartypen en gezichtsvormen
 
- Kniptechnieken
 
- Tips en trics voor het knippen van kinderen
 
- Knippen van heren: de opkniptechniek
 
- Speciale kniptechnieken
 
- Stylen van kapsels met föhn en steiltang
 
- Verzorging en styling van verschillende haartypes
 
- Kleuren van het haar
 
- Bruidskapsels maken: van voorbereiding tot accessoires
 
- Gebruik van haaraccessoires voor o.a. volume creëren
 
- Trends op het gebied van kapsels en styling
 
Volg de Cursus Thuiskapper van NHA!