U bent hier:   Home  ›  Hoe  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel


 
Kapsels proberen

 
pixel pixel
pixel
pixel

Haar en kapsels voor oudere dames

Grijs haar simuleren
Software om te simuleren hoe u er zou uitzien met grijs haar.
 
Haar en de ouder wordende vrouw
Met het ouder worden verandert ons lichaam. Er verschijnen rimpels en lijnen en we ontwikkelen grijs haar.
 
Kapsels om er jonger uit te zien
Wat is het beste kapsel voor een oudere dame om haar jonger te maken? Dit is één van de meest gestelde vragen die een kapster krijgt.
 
Kapsels passend bij de leeftijd
Kapsels die u goed staan wanneer u 20 bent, hebben misschien niet hetzelfde effect wanneer u 40 of ouder bent. Wat maakt een look modieus en wat is passé?
 
Kapsels voor dames op leeftijd
Om de beste keuzes te maken in haarstyling voor de oudere dame gaan we eens de zones bekijken die het duidelijkst beïnvloed worden door veroudering.
 
Kapsels voor vrouwen van boven de 40
Veel vrouwen voelen zich onzeker over hun haar wanneer ze boven de 40 zijn. Het lijkt alsof de idee nog steeds bestaat dat lang haar voor de jongere generatie is.
 
Lang of kort haar bij het ouder worden
Alhoewel er heel wat rijpere dames zijn die hun haar lang houden, tonen trends dat de meerderheid van dames het haar laat knippen in een korter kapsel bij het ouder worden.
 
John Beerens kapsels collectie
Deze collectie is uniek door het gebruik van oudere modellen. De looks zijn modern en modieus en bewijzen dat jeugd niet de enige bezitter is van schoonheid.
 
The Best Age van J.7
Grijs worden kan iets prachtigs zijn, wanneer u deze foto’s bekijkt! Maar zijn de geweldige tonen van zilver en platina niets voor u, probeer dan misschien één van de hete roodtinten die zo trendy zijn.
 
Vibrantly van Hair Arena Intercoiffure
Een prachtig kapsel is één van de beste schoonheids- en verjongingsbehandelingen die we kunnen krijgen. De tijden met vreemde regeltjes voor “haar boven de 40” zijn voorbij en we houden ons niet meer bezig met de vraag of het haar kort moet zijn en of lang aanvaardbaar is.
 


 
 

 
 

 
pixel
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact