Lang haar voor vrouwen van boven de 50

Vrouwen van boven de 50 met lang haar
 
Haar is een bepalend onderdeel van het uiterlijk van een vrouw, maar het kan ook heel wat vertellen over haar levensstijl. Rijpere dames met langer haar zitten in de lift. In hun jongere jaren zijn dames druk bezig met allerlei zaken (het verversen van luiers, het maken van een carrière, het opvoeden van kinderen, het carpoolen enz.), dus is het logisch dat deze dames kiezen voor kortere kapsels.
 
Wanneer vrouwen in hun rijpere jaren komen, kunnen ze de langere kapsels omarmen die ze altijd wensten en hebben ze meer tijd om zich te wijden aan lang haar. Hieronder vind je lange kapsels geïnspireerd op beroemdheden van boven de vijftig.
 
50 plus Dana Delany met lang haar
Dana Delany - Foto: Kathy Hutchins/Shutterstock
Dana Delany: Dit lange kapsel is mooi bij 50-plusser Dana. Haar haarkleur past wonderwel bij haar lichte teint. Een rode toon is mooi en warm; de kleur creëert op natuurlijke wijze heel wat glans naarmate het licht op het haar stuitert. Glanzend haar is een teken van vitaliteit en iedereen associeert vitaliteit met jeugdigheid.
 
Allisaon Janney met lang haar om rimpels te verbergen
Allison Janney - Foto: Featureflash Photo Agency/Shutterstock
Allison Janney: Dit is een prachtige snit en kleur voor Allison. Haar kapsel is relatief makkelijk om na te bootsen met behulp van een steiltang. Vrouwen kunnen een pony gebruiken als een manier om de rimpeltjes die we krijgen naarmate we ouder worden te camoufleren en het toepassen van een zijdelingse pony houdt het kapsel jeugdig.
 
Vijftig plus Alex Meneses met lang gelaagd haar
Alex Meneses - Foto: Kathy Hutchins/Shutterstock
Alex Meneses: Het haar van Alex heeft heel wat beweging door de lagen die bovenaan op elkaar gestapeld zijn en ook door de manier waarop het haar gestyled werd. Elke laag wipt naar buiten en voegt ook een element van volume toe. De dunne highlights kunnen eventuele grijze haartjes helpen camoufleren. Dit is een erg elegant lang kapsel voor rijpere dames.
 
0 plus dame Andie MacDowell met lang haar
Andie MacDowell - Foto: Kathy Hutchins/Shutterstock
Andie MacDowell: Andie is ouder dan 50 en weet dat lang, glanzend haar nooit uit de mode raakt. Haar bruine tint heeft warme ondertonen die glans helpen toevoegen terwijl een goede glansspray zelfs het meest doffe haar kan doen schitteren. Met het volume dat zij heeft, is het slim om te kiezen voor een zijdelings kapsel.
 
Het lang kapsel van 50 plus dame Lori Loughlin
Lori Loughlin - Foto: Kathy Hutchins/Shutterstock
Lori Loughlin: Jarenlang hebben we gezien dat de mooie Lori Loughlin voor een lichtere haarkleur koos. Ze heeft gekozen voor de relaxede zuiderse California kapseltrend. Dit ontwerp met beach waves ziet er fantastisch uit bij rijpere dames en het kan makkelijk nagebootst worden door grote secties haar rond de krultang te wikkelen en het haar te bespuiten met wat haarlak voor maximum steun.
 
50 plus Julianne Moore met lang rood haar
Julianne Moore - Foto: Debby Wong/Shutterstock
Julianne Moore: Wanneer we het in het algemeen hebben over Julianne Moore, dan denken we zeker aan haar uitstekende acteerprestaties en aan haar glamoureuze rode haar. De levendigheid van haar rode tint is in de loop der jaren toegenomen en afgenomen, maar ze is er nooit té wild door geworden. Julianne heeft haar rode haar steeds op een verfijnde manier gedragen. Nu ze boven de 50 is, ziet ze er nog steeds prachtig uit met haar lange haar.
 
Vijftig plus Lori Singer met lang haar
Lori Singer - Foto: s_bukley/Shutterstock
Lori Singer: We zijn dol op Lori’s vleugje kleur naar buiten gebracht door haar bruisende lippenstift, hier te zien. Dit past zo goed bij haar blonde haar en lichte oogmake-up. Ze heeft een zijdelingse pony die moeiteloos opgaat in haar gezichtsomkaderende laagjes om haar een trendy en toch tijdloos kapsel te geven. Een eenvoudig, maar erg aantrekkelijk lang kapsel voor een dame van boven de 50.
 
50 plus Elizabeth Hurley met lang haar
Elizabeth Hurley - Foto: Kathy Hutchins/Shutterstock
Elizabeth Hurley: Elizabeth toont een goed doel om de chunky highlights nog maar eens in een mainstream trend terug te brengen. Dit is een flatterend kapsel omdat de pony en bovenste laag net op de jukbeenderen vallen en die zo perfect accentueren, terwijl haar grote krullen tonnen gewenst volume creëren.
 
Sharon stone met lang haar
Sharon Stone - Foto: Andrea Raffin/Shutterstock
Sharon Stone: Het haar van blonde schoonheid Sharon Stone heeft de ideale lengte – niet te kort en niet te lang. Het valt net op de schouders, wat een zwaai naar buiten creëert bij de punten en haar zo heel wat volume geeft terwijl de scheiding uit het midden wat hoogte in de ponyzone genereert. Wat een flatterende look voor een dame van boven de 50!
 
50 plus vrouw Heather Locklear met lang haar
Heather Locklear - Foto: Photo Works/Shutterstock
Heather Locklear: Dit is één van Heathers meer naturelle dagen. Die hebben we allemaal, in tegenstelling tot haar meer grondig gestylede looks. Dit is een uitstekende foto om bij haar onaangeroerde haar te bekijken waar de laagjes van nature vallen. Dames, dit is een goede foto om aan jullie kapper te tonen! Dit is een natuurlijk lang kapsel dat de meeste rijpere dames makkelijk kunnen dragen.
 
©Kapsels.net
 
Zie ook: Nog méér over kapsels voor oudere dames!