Simulatie van grijs haar

Vroeg je zich ooit al eens af hoe je er zou uitzien met grijs haar? Grijs haar kan je ouder maken, maar het kan er eveneens elegant en verfijnd uitzien! Als grijs haar iets is wat bij jou past, dan kan je verbluffend mooi voor de dag komen.
 
Misschien wil je wel eens weten hoe je er zou uitzien met grijze haren vooraleer je jouw haar gaat verven? Software om kapsels en haarkleuren te simuleren is een leuke manier om te ontdekken of grijs (en andere haarkleuren) al dan niet bij jou past. Test dit uit met de gratis kapsels app!
 

 
Grijs haar simulatie
 
Gebruik onze kapsels app om grijs haar, wit haar, andere haarkleuren en ook nieuwe haarstijlen te proberen op een foto van jezelf. Probeer een onbeperkt aantal nieuwe looks vooraleer je haar te kleuren of te knippen!
 
- Volledig gratis!
 
- Meer dan 200 kapsels en verschillende haarkleuren. Wil je nog meer kapsels en haarkleuren? Probeer ook de gratis geavanceerde kapselsimulator!
 
- Online kapsels app. Geen downloads en niets te installeren.
 
- Elke maand nieuwe kapsels.
 
- Gebruik je eigen foto of een foto van een model.
 
- Print, deel of email afbeeldingen van jezelf met verschillende kapsels.
 
Op zoek naar nog meer kapsels? Klik hier om méér dan 12 000 kapsels, 50 haarkleuren en 35 highlights te proberen met de gratis geavanceerde kapselsimulator.