Lang haar voor dames van boven de 40

Lang haar voor vrouwen van boven de veertig
 
Op beroemdheden geïnspireerde lange kapsels voor vrouwen van boven de 40.
 
Wie zegt dat een dame, eens ze 40 wordt, recht naar de kapper moet hollen en al haar haar moet laten knippen? Die verouderde richtlijn is achterhaald en ouderwets. Vrouwen in hun veertiger jaren zijn zelfverzekerd en zeker van wie ze zijn. Ze zijn krachtig, trendy en vol flair!
 
Kapsels.net geeft je de mooiste lange kapsels voor vrouwen van boven de 40 op een schoteltje en deze lijst bestaat enkel uit toonaangevende beroemdheden. Neem enkele tips over van deze langharige supersterren, want ze zijn het bewijs dat je nodig hebt dat veertig echt het nieuwe twintig is.
 
Veertig plus Jennifer Aniston met lang haar
Jennifer Aniston - Foto: Tinseltown/Shutterstock
Jennifer Aniston: Herinner je je toen Jennifer Aniston de rol van Rachel speelde in de succesvolle tv-reeks Friends? Vrouwen gingen in kudde naar hun kappers om de Rachel-haarsnit te vragen. We zijn twee decennia later en Aniston is nog steeds trendsetter op vlak van kapsels. Deed iemand dit haar voor? In haar veertiger jaren is haar haar zelfs langer dan toen ze twintig was. Bam!
 
Heidi Klums lang kapsel met een middenscheiding
Heidi Klum - Foto: Debby Wong/Shutterstock
Heidi Klum: Alles rond supermodel Heidi Klum zegt “natuurlijke schoonheid” tot en met haar eenvoudige, maar toch overduidelijk mooie lange kapsel met uitgroei. Middenscheidingen kunnen een gezicht soms naar beneden sleuren. Maar niet dat van Heidi, want haar pony is strategisch geknipt om op haar jukbeenderen te vallen en geeft haar op die manier een soort facelift. Geniaal!
 
Charlotte Ross ouder dan 40 en met erg lang haar
Charlotte Ross - Foto: Kathy Hutchins/Shutterstock
Charlotte Ross: Om het over een langharige blonde schoonheid te hebben, Charlotte Ross is adembenemend. Ze weet dat bij steil haar van die lengte de pony essentieel is om haar wat vorm te geven. Het is moeilijk om te geloven dat Charlotte Ross dichter bij de 50 aanleunt dan bij de 40. We zijn gewoon van mening dat ze er prachtig uitziet met haar erg lange kapsel!
 
Christina Applegate met haar haar lang met highlights en lowlights
Christina Applegate - Foto: Kathy Hutchins/Shutterstock
Christina Applegate: Christina, meer dan 40 op deze foto, heeft een mix van lichte en donkere lokken doorheen haar lange haar (ook gekend als highlights en lowlights) die haar golvende kapsel echt wat pit geven door dimensie en belang toe te voegen. Kapsels.net suggereert voor een natuurlijke look om de kleuren niet meer dan twee schakeringen verschillend te houden.
 
Salma Hayeks natuurlijk ogend lang haar met krullen
Salma Hayek - Foto: Denis Makarenko/Shutterstock
Salma Hayek: De mooie mevrouw Hayek toont ons allen dat je niet noodzakelijk voor lichter moet gaan wanneer je ouder wordt. In feite valt er veel te zeggen voor het omarmen van de natuurlijke kant van dingen. Selma’s krullen worden onder controle gehouden met krulverfijnend product voor het perfecte natuurlijk ogende lange kapsel voor een dame van boven de 40.
 
40-plusser Charlize Theron met lang haar
Charlize Theron - Foto: Kathy Hutchins/Shutterstock
Charlize Theron: 40-plusser Charlize kent de kracht van eenvoud en ongecompliceerde schoonheidsroutines. Haar haarkleur, lengte en steile kapsel zijn allen relatief bescheiden, maar ze komen samen om de tijdloze elegantie te vormen die het kapsel van Charlize maakt tot wat het is. Ben je ook een blonde schoonheid, behandel dan zeker je haar met producten gemaakt voor blondines.
 
Christina Hendricks lange haar en rode haarkleur
Christina Hendricks - Foto: Kathy Hutchins/Shutterstock
Christina Hendricks: Terwijl de levendige rode haarkleur waar Christina voor bekendstaat, ingeruild werd voor een meer natuurlijk ogend blond … is de lange lengte gebleven, minstens voor nu. Christina, ondertussen al boven de 40 op deze foto, weet dat er heel wat te zeggen valt voor een natuurlijke look.
 
Hilary Swank met haar haar lang met golven
Hilary Swank - Foto: Featureflash Photo Agency/Shutterstock
Hilary Swank: We hebben 40-plusser Hilary al in alle haarlengtes gezien, van lang tot erg kort, sommige voor filmrollen en andere voor haar persoonlijke kapsel, maar haar langere kapsel dat hier te zien is, staat haar gewoonweg fantastisch. De diepe zijscheiding geeft haar wat hoogte, terwijl de beach waves het kapsel interessant maken. Excellent kapsel, Hilary!
 
Bellamy Youngs lang kapsel voor veertig plus dames
Bellamy Young - Foto: Kathy Hutchins/Shutterstock
Bellamy Young: Bellamy’s diepe schakeringen in haar haarkleur spelen echt heel goed haar huidskleur uit en de lengte is perfect, niet te lang en niet te kort voor een rijpere dame. Ze staat erom bekend kwaliteitsproducten te gebruiken om de rijke ondertonen te helpen insluiten en uv-bescherming helpt bij kleurvervaging.
 
©Kapsels.net
 
Zie ook: Kapsels voor oudere dames