U bent hier:   Home  ›  Hoe  ›  Tips voor Kort Haar  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel


 
Kapsels proberen

 
pixel pixel
pixel
pixel

Bob kapsels

Een bob kan zowel modern als klassiek zijn en elke vrouw kan er betoverend uitzien met het juiste bob kapsel. Ook is dit kapsel geschikt voor elke gelegenheid.
 
De scherpe lijnen van de klassieke rechte bob maken het een erg comfortabele haarstijl om te dragen. Het in model brengen is erg gemakkelijk en er zijn nauwelijks hulpmiddelen voor de styling nodig. Een borstel of kam is alles dat je nodig hebt om dit kapsel in model te houden.
 
korte bob Bob kapsels zijn erg veelzijdig en er zijn verschillende soorten onder de bob kapsels met betrekking tot de lengte en de stijl. De bob op kaaklengte is een erg populaire stijl. Het is niet echt kort, maar ook niet lang. Het is de perfecte lengte om het haar te laten knippen wanneer je ooit besluit om je haar weer uit te laten groeien. Het is eveneens de perfecte tussenstap wanneer je besluit van lang haar naar kort haar over te stappen. Kies voor een halflange bob als je nog niet zeker bent of je het haar later kort wilt laten knippen.
 
Een korte, sluike bob van één lengte zal mooie gezichtseigenschappen benadrukken. Nauwkeurig op kinlengte afgeknipte zijkanten met kortere onderlagen zullen de haareinden vanzelf naar binnen laten keren en zo het gezicht prachtig omlijnen. Het perfecte kapsel met kaakstrelende zijkanten om prachtige gezichtseigenschappen naar voren te halen.
 
Korte, op neuslengte geknipte, bobs (net onder de oorlel) kunnen oogverblindend staan met een lange, net boven de wenkbrauwen afgeknipte, rechte pony. Al is dit bob kapsel redelijk kort, er blijft veel natuurlijke beweging van het haar waarneembaar. Dé perfecte optie wanneer je een sexy korte bob kapsel met wangstrelende zijkanten wilt. Deze stijl kan erg leuk zijn en het gezicht flatteren.
 
Knip het kapsel op oorlengte voor een wat lievere uitstraling. Knip het model nog een beetje korter, zodat de oorlelletjes zichtbaar worden, om een oogverblindende originele bob te krijgen. Als lange pony´s niets voor jou zijn, dan is een korte, oneven en piekerige pony een goed alternatief.
 
Een geleidelijk geknipte bob kan erg stijlvol zijn en is heel anders in vergelijking met de klassieke rechte bob. Lagen zullen de bob meer volume geven en taps geknipte haareinden zullen het haar een zachter uiterlijk geven.
 
Als je niet van de klassiek en op gelijke lengte geknipte bob houdt, is een andere mogelijkheid het model te knippen met een langere ronding in de nek en kortere stompe lijnen aan de zijkanten en voorkant. Structuur kan wonderen verrichten en kan de van oorsprong "gewone" bob kapsels veranderen in zeer trendy stijlen.
 
Asymmetrische bob kapsels kunnen een stempel zetten. Doe het als je durft! Je zult een geweldige look krijgen en, zonder twijfel, heel veel positieve reacties. Velen zijn het er mee eens dat een asymmetrische bob apart en prachtig is, maar er zijn er maar weinig die het lef hebben er voor te gaan.
 
©Kapsels.net
 
Een bob knippen
Meer over kort haar
 


 
 

 
 

 
pixel
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact