Jouw haar en mannen

Vrouw met mooi lang haar
Foto: Stockfour/Shutterstock
Kies je voor lange lokken of een pittig kort kopje?
 
En van de eerste dingen die mannen van jou zullen opmerken is je haar. Dus je kunt er maar beter goed voor zorgen. Een kapsel kan je gehele verschijning en schoonheid maken of breken. Schoonheid is belangrijk voor mannen en het zal de manier waarop ze over je denken sterk benvloeden. Moeder natuur heeft mannen zo gemaakt, dus er is weinig dat wij daaraan kunnen doen.
 
Het goede nieuws is dat iedereen mooi kan zijn. Het is alleen een kwestie van het vinden van het juiste kapsel en de juiste kleding om je schoonheid te benadrukken. Begin met je haar ... omdat dit het eerste is waar ze meestal naar kijken.
 
Mannen houden van lang haar waar ze hun vingers doorheen kunnen halen en een hoofd vol verende lange haren is werkelijk onweerstaanbaar voor velen van hen. Gelaagde kapsels die lange gezichten omlijnen en glanzende perfect geknipte steile lokken vormen een garantie voor succes.
 
Met haarverlengingen (extensions) die steeds betaalbaarder worden, is het direct hebben van lang haar geen privilege meer voor de rijke en beroemde mensen onder ons. Veel vrouwen van over de 40, die al eerder pronkten met een korter kapsel omdat kort haar verondersteld werd de juiste lengte te zijn voor hun leeftijd, nemen ineens extensions. Er is geen noodzaak om nog een keer alle stappen van de haargroei uit te diepen. Neem gewoon extensions en je zult binnen enkele uren lange lokken hebben.
 
Ponys kunnen wonderen verrichten. Lange ponys zijn sexy en zullen nooit onopgemerkt blijven. Maak je geen zorgen over je pony wanneer hij lang is en je wenkbrauwen en je ogen deels bedekt. Mannen zijn verliefd op deze look!
 
Meisje met lang haar en haar vriendje
Foto: Getty Images/Canva
Paardenstaarten hebben ook een positief effect. Je haar achter in een paardenstaart doen, zal de schoonheid van je gezicht benadrukken, en de verende paardenstaart in je nek en over je rug kunnen erg sexy zijn. Een hoge paardenstaart zal meer veren en kan erg leuk zijn.
 
Je zult het waarschijnlijk niet verwachten, maar er zijn ook veel mannen die van korte kopjes houden. Wees echter voorzichtig met direct je haren af te laten knippen. Het mag niet zo zijn dat je naar de kapper rent om je haren af te laten knippen vanwege het feit dat jouw vriend of echtgenoot aangeeft het korte kapsel van een bepaalde beroemdheid erg leuk te vinden.
 
Veel mannen hebben erg gemengde gevoelens bij kort haar. Zij zullen een trendy kort kapsel ontzettend leuk en aantrekkelijk vinden, maar hebben op hetzelfde moment problemen met het idee dat hun vriendin of echtgenote de lange lokken laat afknippen. Praat er voorzichtig met hem over voor je de sprong in het diepe waagt.
 
Vrouw met kort haar dat een mooie hals accentueert
Foto: Getty Images/Canva
Houdt in gedachten dat een kort kapsel veel onderhoud vraagt om aantrekkelijk te blijven en dat de lijn tussen een leuk kort kapsel en saai kort haar erg dun is. Maandelijks terugkerende bezoeken aan de kapsalon zijn een noodzaak om het kapsel in model te houden.
 
Gebruik je fantasie als je haar kort is en je zult de aandacht van mannen op jou weten te vestigen. Er zijn veel dingen die je kunt doen om een kapsel oogverblindend te maken, zelfs als het in een robbedoes stijl geknipt is.
 
- Trek puntjes met gel om een originele punk look te maken
 
- Woel er doorheen met je vingers en maak het los
 
- Knip het extreem kort voor een geraffineerde look
 
- Gebruik glanzende spray
 
- Gebruik je fantasie
 
©Kapsels.net
 
Zie ook:
 
Signalen uitzenden via je haar
 
Waarom haar zo belangrijk is