Sexy lang haar

Mooi lang haar van langs achter gezien
 
Is lang haar steeds sexy?
 
Een mooie dame, wiens lange, weelderige en glanzende haren op een sexy manier op haar rug glijden tot aan haar achterste, mag dan wel vaak voorkomen in een James Bond film, in het echte leven is dit echter een eerder zeldzaam beeld. Wanneer een vrouw gezegend werd met haar dat – wanneer het lang is – zijn gezondheid, vitaliteit, glans en sexappeal kan behouden, dan wordt dit beschouwd als de belichaming van vrouwelijkheid, vruchtbaarheid en schoonheid.
 
Haar dat echter niet goed onderhouden wordt, kan sluik, dun, droog en onaantrekkelijk zijn en dit is zeker niet sexy. Omdat lang haar zoveel onderhoud vraagt om het sexy te houden, staan hieronder heel wat tips, stappen en raad om voor zo’n haar te zorgen.
 
Hoe lang haar sexy maken.
 
Bent u vastberaden om te gaan voor lang haar, dan zijn er bepaalde kapsels die lange lokken de gevraagde levenslust kunnen geven.
 
Lang haar kan er op z’n “slapst” uitzien met een middenscheiding. Dit is de manier waarop lang haar gewoonlijk valt. Het haar naar één kant dragen, kan reeds onmiddellijk sluikheid en sufheid elimineren. Dit kan eveneens de ogen en jukbeenderen accentueren.
 
Wees niet bang om te experimenteren met accessoires om lang haar glamour te geven. Een mooie clip aan één kant zal zorgen voor elegantie en vrouwelijkheid en zal u helpen om sexy lang haar te creëren.
 
Eén van de grote voordelen van lang haar – in tegenstelling tot kort haar – is dat u verschillende stylingopties hebt. Het is enorm sexy om uw haar te dragen in een lange, weelderige, glanzende paardenstaart die langs de rug glijdt. Experimenteer een beetje en plaats paardenstaarten op verschillende hoogtes. Ook knotten zorgen voor elegantie en chic en geven het gezicht vitaliteit en lift. Bovendien dragen ze bij tot het bekomen van sexy lang haar.
 
Volgens een recente poll vinden mannen golvende, lange lokken het meest sexy haar bij vrouwen. Om haar te creëren zoals dat van Cheryl Cole (jurylid van de Britse X-Factor) en Jennifer Aniston (Friends actrice), experimenteert u best met krullers, rollers en stijltangen.
 
Eén van de grootste voordelen van lang haar is dat u er veel kunt mee experimenteren en dat u het op allerhande manieren kunt behandelen. Maar pas op: het overdreven gebruik van warmtestyling kan lang haar uitdrogen en beschadigen. Wees dus zuinig in het gebruik.
 
Alhoewel lang haar enorm veelzijdig is, moet het met veel verschillende factoren overeenstemmen om er sexy uit te zien, met inbegrip van de fysieke karakteristieken en individuele levensstijl van de vrouw in westie.
 
U moet kijken naar de gezichtsvorm, het figuur, de textuur en dikheid van het haar, de oogkleur en huidstint bij het kiezen van een kapsel dat er sexy moet uitzien.
 
De persoonlijke levensstijl is al even belangrijk. Hoeveel tijd kunt u besteden aan uw kapsel? Hebt u de mogelijkheid om hetzelfde kapsel te behouden als toen u buiten stapte uit het kapsalon? Hebt u genoeg geld om uw lange lokken te onderhouden?
 
De persoonlijkheid en carrière spelen eveneens een rol. Passen lange, golvende lokken bij een zakenvrouw die concurreert met mannen? Is lang haar praktisch voor medische beroepen of keukenpersoneel?
 
Sexy zijn draait niet enkel om het esthetisch mooi voor het oog zijn. Realisme en gezond verstand moeten de bovenhand hebben. Niemand wil haar in zijn soep, hoe sexy de dienster er ook mag uitzien.
 
Hoe lang haar verzorgen om zijn sexy uitstraling te behouden.
 
Lang haar vraagt méér verzorging en aandacht dan kort haar. Uw haar gewoon laten groeien, het verschillende keren per week wassen en het elke morgen borstelen, zijn geen garantie voor een sexy kapsel. Er zijn verschillende stappen die u kunt volgen om u te helpen aan een sexy hoofd vol lange en weelderige lokken.
 
Volgende pagina