Sexy lang haar

Mooi lang haar van langs achteren gezien
Foto: Shutterstock
Is lang haar steeds sexy?
 
Een mooie dame, wiens lange, weelderige en glanzende haren op een verleidelijke manier over haar rug glijden tot aan haar achterwerk, komt weliswaar vaak voor in een James Bond-film, maar in het echte leven is dit een vrij zeldzaam beeld. Wanneer een vrouw gezegend is met haar dat - wanneer het lang is - zijn gezondheid, vitaliteit, glans en aantrekkingskracht kan behouden, wordt dit beschouwd als de belichaming van vrouwelijkheid, vruchtbaarheid en schoonheid.
 
Haar dat echter niet goed onderhouden wordt, kan sluik, dun, droog en onaantrekkelijk zijn en dit is zeker niet sexy. Omdat lang haar zoveel onderhoud vraagt om het sexy te houden, staan hieronder heel wat tips, stappen en raad om voor zo’n haar te zorgen.
 
Hoe lang haar sexy maken.
 
Als u vastbesloten bent om voor lang haar te gaan, zijn er bepaalde kapsels die lange lokken de gewenste levendigheid kunnen geven.
 
Lang haar kan er op z’n "slapst" uitzien met een middenscheiding. Dit is hoe lang haar meestal valt. Het dragen van het haar naar één kant kan direct slaperigheid en saaiheid elimineren. Dit kan ook de ogen en jukbeenderen accentueren.
 
Wees niet bang om te experimenteren met accessoires om lang haar een glamoureuze uitstraling te geven. Een mooie haarspeld aan één kant zal zorgen voor elegantie en vrouwelijkheid en zal u helpen om sexy lang haar te creëren.
 
Een van de grote voordelen van lang haar - in tegenstelling tot kort haar - is dat u verschillende stylingopties heeft. Het is enorm sexy om uw haar in een lange, weelderige, glanzende paardenstaart te dragen die over uw rug glijdt. Experimenteer een beetje en plaats paardenstaarten op verschillende hoogtes. Ook knotjes zorgen voor elegantie en chique uitstraling en geven het gezicht vitaliteit en lift. Bovendien dragen ze bij tot het bekomen van sexy lang haar.
 
Volgens een peiling vinden mannen golvende, lange lokken het meest sexy haar bij vrouwen. Om haar te creëren zoals Cheryl Cole (jurylid van de Britse X-Factor) en Jennifer Aniston (actrice in Friends), kunt u het beste experimenteren met krulspelden, rollers en stijltangen.
 
Aantrekkelijk lang glad haar
Foto: Progressman/Canva
Eén van de grootste voordelen van lang haar is dat u er veel mee kunt experimenteren en dat u het op allerlei manieren kunt behandelen. Maar let op: het overmatig gebruik van warmtestyling kan lang haar uitdrogen en beschadigen. Wees dus zuinig in het gebruik.
 
Hoewel lang haar enorm veelzijdig is, moet het aan veel verschillende factoren voldoen om er sexy uit te zien, waaronder de fysieke kenmerken en individuele levensstijl van de betreffende vrouw.
 
U moet kijken naar de gezichtsvorm, het figuur, de textuur en dikte van het haar, de oogkleur en huidtint bij het kiezen van een kapsel dat er sexy uit moet zien.
 
De persoonlijke levensstijl is ook erg belangrijk. Hoeveel tijd kunt u besteden aan uw kapsel? Heeft u de mogelijkheid om hetzelfde kapsel te behouden als toen u de kapsalon verliet? Heeft u genoeg geld om uw lange lokken te onderhouden?
 
De persoonlijkheid en carrière spelen ook een rol. Passen lange, golvende lokken bij een zakenvrouw die concurreert met mannen? Is lang haar praktisch voor medische beroepen of keukenpersoneel?
 
Sexy zijn draait niet alleen om er esthetisch mooi uit te zien. Realisme en gezond verstand moeten de overhand hebben. Niemand wil haar in zijn soep, hoe sexy de serveerster er ook uitziet.
 
Hoe kunt u lang haar verzorgen om zijn sexy uitstraling te behouden?
 
Lang haar vraagt meer verzorging en aandacht dan kort haar. Uw haar gewoon laten groeien, het meerdere keren per week wassen en elke ochtend borstelen, zijn geen garantie voor een sexy kapsel. Er zijn verschillende stappen die u kunt volgen om u te helpen aan een sexy kapsel met lange en weelderige lokken.
 
Lees verder ...