Perfecte pixies (2)

Voor en na - Makeover van lang haar naar korte pixie snit
Foto's: Shutterstock
Vorige pagina
 
Of je komt je vroegere baas tegen die nooit geloofde in je capaciteiten, nooit je harde werk waardeerde en je zakelijke ethiek nooit waardeerde. Alleen zie je er nu uit alsof je net van een fotoshoot voor een modemagazine komt, terwijl je een carrièrevrouw bent die op weg is naar een nieuwe baan bij een topbedrijf waar ze je werk wél waarderen.
 
Begrijp je het plaatje? Je kunt een drastische verandering in je uiterlijk, zoals een pixiesnit, eigenlijk gebruiken als een opstapje naar de "nieuwe jij". Gooi je oude emotionele en historische bagage overboord en word de persoon die je NU wilt zijn. Wat is er makkelijker dan je haar te laten knippen in een kapsel dat kracht, individualiteit en spirit uitstraalt?
 
Laat je beste gelaatstrekken naar voren komen
 
Het feit dat pixiesnitten perfect passen bij een modieuze designerbril en perfect zijn om een mooie lange nek, een sterke kaaklijn of hoge jukbeenderen te accentueren, is een extra bonus. Pixiesnitten hebben het buitengewone vermogen om je mooiste en meest opvallende eigenschappen te benadrukken. Het geheim is om naar een professionele kapper te gaan die een passie heeft voor pixiesnitten. Hij zal je haar kunnen knippen in de perfecte pixie die past bij je persoonlijke gezichtsvorm en sterke punten.
 
Wanneer je naar zo'n kapper gaat, adviseer ik je om hem de creatieve vrijheid te geven om je nieuwe look te creëren. Dit zijn mensen die geboren zijn met een onverzadigbare honger naar creativiteit en ze zien jou letterlijk als de mooiste en meest unieke persoon die je kunt zijn!
 
Eindeloze mogelijkheden
 
Voel je je niet comfortabel om direct van lang naar kort haar te gaan, kies dan voor een geleidelijke verandering. Je kunt telkens als je naar de kapper gaat, kiezen voor iets korter haar. Dit is ook de perfecte gelegenheid om te experimenteren met nieuwe kapsels en lengtes terwijl je ontdekt waar je het meest van houdt en wat het beste bij je persoonlijkheid en levensstijl past. De mogelijkheden zijn eindeloos.
 
Het is ook de perfecte gelegenheid om te spelen met haarkleuren, highlights en lowlights terwijl je je haar korter laat knippen, want de volgende keer dat je naar de kapsalon gaat, kun je je haar in een andere kleur laten verven. Onthoud: dit is echt jouw kans om jezelf te veranderen!
 
Voor en na het knippen van een pixie of kort kopje
Foto's: Shutterstock
Probeer eens alles in het leven, ook blond en vurig rood en alle haarkleuren die op je liggen te wachten om mee te experimenteren! Pixiesnitten kunnen elke kleur aan en zien er prachtig uit in krachtige, expressieve kleuren, maar ook met natuurlijke highlights of zachte kleuren. De pixie werd ontworpen om gepersonaliseerd te worden door het individu.
 
Terwijl je onderweg bent naar de legendarische pixiesnit, kun je letterlijk de kenmerken, kleur en lengte van je haar knippen en veranderen als onderdeel van het experiment! Leg jezelf geen grenzen op en wees niet geïntimideerd door het idee om gewaagd te gaan met je lokken. Wees een durver!
 
Kijk eens naar wat deze woorden hebben betekend voor de modereputatie en de opkomst van de muzikale carrière van Rihanna. Dat meisje is niet te stoppen en onvermoeibaar in haar dorst naar de durf om anders te zijn! Schud die beperkingen van je af die worden opgelegd door ouderwetse modetijdschriften en filmsterren uit vervlogen tijden. Bezit je kapsel en voorkomen zoals de aantrekkelijke vrouw die je verlangt te zijn!
 
Doneer je paardenstaart
 
Terwijl je druk bezig bent met deze transformatie, kun je er misschien ook eens aan denken om je paardenstaart te doneren aan "Geef om Haar" of "Haarwensen". Deze organisaties verzamelen haardonaties en gebruiken die om pruiken te maken voor kankerpatiënten die hun eigen haar hebben verloren. Net zoals een nieuwe haarsnit bevrijdend en verfrissend kan werken, kan het ook ondraaglijk vernederend en verdrietig zijn om je haar te verliezen door ziekte.
 
Maak je eerste impact als een nieuwe en sterke aantrekkelijke vrouw door iets terug te geven aan degenen die het meer nodig hebben dan jij kunt begrijpen als je dit zelf niet hebt meegemaakt. Ga ervoor en verover de wereld!
 
©Kapsels.net
 
Lees ook:
 
Sexy kort haar
 
Hoe kort haar vrouwelijk maken
 
11 redenen om uw haar kort te knippen