Sexy kort haar

Mooi kort haar van langs achter gezien
 
Sexy kort haar – Het nieuwe symbool van sensualiteit en vrouwelijkheid.
 
Kort haar kan sexy zijn, erg sexy. Een korte snit met willekeurige laagjes, omkaderd door zachter uitgedund haar, kan de persoonlijkheid en vrouwelijkheid van een dame accentueren. Sexy kort haar maakt een vrouw ook veel jonger.
 
Alhoewel lang haar lange tijd beschouwd werd als de belichaming van vrouwelijke schoonheid en vrouwelijkheid, is het de moeite waard om te weten dat lange en weelderige lokken bij geweldige gezichten en prachtige lichamen eigenlijk een zeldzaamheid zijn en meestal enkel bestaan in films en op de catwalk. In realiteit is lang haar vaak lusteloos en sluik.
 
Het knippen van doffe en futloze lange lokken kan het haar zijn jeugd teruggeven en zo ziet een dame er heel wat jonger uit. Het durven kiezen voor een sexy nieuw kapsel straalt zelfvertrouwen, zelfzekerheid en een optimistische houding uit. Maar zoals bij alle kapsels, moet het juiste kapsel bij de juiste persoon gekozen worden en korte snitten vormen hierop geen uitzondering.
 
Hieronder vindt u enkele tips om het beste te halen uit een korte haarsnit, zodat u boordevol vertrouwen, vitaliteit, jeugd en bovenal sexappeal zit.
 
Hoe ervoor zorgen dat een korte snit er sexy uitziet.
 
Natuurlijk zijn er geen regels om te bepalen hoe u uw haar moet knippen en stylen. Maar kort haar heeft de neiging om er vervelend uit te zien, dus zijn er toch sommige richtlijnen om een kort kapsel sexy te maken.
 
Genie en stijlgoeroe George Northwood van Daniel Hersheson in Londen is een grote fan van kort haar, maar geeft toe dat de snit de juiste moet zijn bij een bepaald iemand om succesvol te zijn.
 
Volgens Northwood “draait alles om de juiste snit. Op dit ogenblik zijn veel gewicht bovenaan en opgeknipte haren in de nek in de mode. U kunt kiezen voor iets zachts of voor iets meer gestructureerds; maar wat u ook kiest, het moet er cool, actueel en passend uitzien.”
 
Haar op één lengte kan er vaak poeslief uitzien wanneer het kort geknipt is. Vermijd stompe lijnen, want die geven kort haar geen enkele textuur of definitie. U zorgt beter voor veel zachte, warrige laagjes: zo bekomt u een jonge, moderne, sexy nieuwe look. Korte bobs, met of zonder pony, kunnen een bekoorlijk, sexy effect creëren, terwijl ze de gelaatstrekken accentueren.
 
Een korte snit zorgt op een elegante manier voor een chique, zakelijke waardigheid en voor vertrouwen en bij een knap mantelpakje doet dit wonderen om het onderscheid tussen mannen en vrouwen op de werkvloer kleiner te maken.
 
Durft u wat minder, dan is een ongekamde snit op kaaklengte ideaal om uw futloze lokken te vervangen door pure glamour en sexappeal. Het andere uiterste is een gedurfd, jongensachtig kopje, wat het leukste en meest sexy korte kapsel is. De pure kortheid accentueert echt de gelaatstrekken en zorgt voor een echte superheldhouding.
 
Waarom mannen houden van vrouwen met sexy kort haar.
 
In de 21ste eeuw zijn de tijden waarin seksualiteit en sexappeal synoniem stonden voor lang haar duidelijk aan een uitdaging toe. Denk maar aan vrouwen in films die mannen in een soort obsessie gebracht hebben: velen van hen zijn het product van uren geduld bij de kapper om het ultieme sexy korte kapsel te creëren.
 
Uma Thurman in Pulp Fiction, Meg Ryan in When Harry Met Sally en Mia Farrow in Rosemary’s Baby – wiens korte haar op de set gekapt werd door Vidal Sassoon – werden geciteerd als vrouwen met de meest beroemde haarsnit in de kapselgeschiedenis: mannen knielen voor hen neer en vrouwen zijn stikjaloers.
 
De manier waarop een sexy korte haarsnit mooie ogen en lippen accentueert, doet mannen niet enkel fantaseren over vrouwen met kort haar, maar doet hen ook verliefd worden op zo’n vrouwen. Mannen houden eveneens van de nek van een vrouw. Het feit dat kort haar dit sexy onderdeel van een vrouwenlichaam toont, zet een man onbetwistbaar aan om vrouwen met kort haar aantrekkelijk en sexy te vinden.
 
Volgende pagina