Sexy kort haar

Mooi kort haar van langs achter gezien
Foto: Shutterstock
Sexy kort haar Het nieuwe symbool van sensualiteit en vrouwelijkheid.
 
Kort haar kan sexy zijn, erg sexy. Een korte snit met willekeurige laagjes, omlijst door zachter uitgedund haar, kan de persoonlijkheid en vrouwelijkheid van een vrouw accentueren. Sexy kort haar maakt een vrouw ook veel jonger.
 
Hoewel lang haar lange tijd beschouwd werd als de belichaming van vrouwelijke schoonheid en vrouwelijkheid, is het de moeite waard om te weten dat lange en weelderige lokken bij geweldige gezichten en prachtige lichamen eigenlijk een zeldzaamheid zijn en meestal alleen bestaan in films en op de catwalk. In werkelijkheid is lang haar vaak lusteloos en futloos.
 
Het knippen van doffe en futloze lange lokken kan het haar zijn jeugd teruggeven, waardoor een vrouw er veel jonger uitziet. Het durven kiezen voor een sexy nieuw kapsel straalt zelfvertrouwen, zelfzekerheid en een optimistische houding uit. Maar net als bij alle kapsels moet het juiste kapsel bij de juiste persoon gekozen worden, en korte snitten vormen hierop geen uitzondering.
 
Hieronder vindt u enkele tips om het beste te halen uit een korte haarsnit, zodat u boordevol vertrouwen, vitaliteit, jeugd en vooral sexappeal zit.
 
Hoe zorg je ervoor dat een korte snit er sexy uitziet?
 
Natuurlijk zijn er geen vaste regels voor hoe je je haar moet knippen en stylen. Kort haar heeft echter de neiging er saai uit te zien, dus zijn er enkele richtlijnen om een kort kapsel sexy te maken.
 
Bij kort haar is de juiste snit essentieel voor succes. Op dit ogenblik zijn veel gewicht bovenaan en opgeknipte haren in de nek populair. U kunt kiezen voor iets zachts of iets meer gestructureerds, maar wat je ook kiest, het moet er cool, trendy en passend uitzien.
 
Haar op n lengte kan er vaak poeslief uitzien wanneer het kort geknipt is. Vermijd stompe lijnen, want die geven kort haar geen enkele textuur of definitie. Het is beter om te kiezen voor veel zachte, warrige laagjes, zodat u een jonge, moderne en sexy nieuwe look krijgt. Korte bobs, met of zonder pony, kunnen een verleidelijk, sexy effect creren terwijl ze de gelaatstrekken accentueren.
 
Vrouw die haar eigen lang haar afknipt
Foto: Weezy/Pexels
Een korte snit zorgt op een elegante manier voor een chique, zakelijke uitstraling en straalt vertrouwen uit. In combinatie met een mooi mantelpakje helpt dit om de genderkloof op de werkvloer te verkleinen.
 
Als je iets minder durft, is een ongekamde snit op kaaklengte ideaal om futloos haar te transformeren tot pure glamour en sexappeal. Het andere uiterste is een gedurfd, jongensachtig kopje, wat het leukste en meest sexy korte kapsel is. De pure kortheid accentueert echt de gelaatstrekken en zorgt voor een echte superheldenhouding.
 
Waarom mannen houden van vrouwen met sexy kort haar.
 
In de 21e eeuw is het duidelijk dat seksualiteit en sexappeal niet langer synoniem zijn aan lang haar. Denk maar aan vrouwen in films die mannen in vervoering hebben gebracht: velen van hen hebben urenlang bij de kapper doorgebracht om het ultieme sexy korte kapsel te creren.
 
Uma Thurman in Pulp Fiction, Meg Ryan in When Harry Met Sally en Mia Farrow in Rosemary's Baby - wiens korte haar op de set werd geknipt door Vidal Sassoon - worden genoemd als vrouwen met de meest beroemde kapsels in de geschiedenis. Mannen vallen voor hen op de knien en vrouwen zijn jaloers.
 
De manier waarop een sexy korte haarsnit mooie ogen en lippen accentueert, zorgt ervoor dat mannen niet alleen fantaseren over vrouwen met kort haar, maar ook daadwerkelijk verliefd worden op zulke vrouwen. Mannen houden ook van de nek van een vrouw. Het feit dat kort haar dit sexy aspect van het vrouwelijk lichaam toont, maakt dat mannen vrouwen met kort haar onweerstaanbaar aantrekkelijk en sexy vinden.
 
Sommige mannen gruwen alleen al bij de gedachte dat hun vrouw of vriendin haar haar kort laat knippen. Maar onthoud dat niet alle mannen zo zijn. Er zijn ook veel mannen die kort haar erg aantrekkelijk vinden bij een vrouw en altijd uitkijken naar het volgende bezoek van hun partner aan de kapper. Ze vinden het geweldig wanneer ze binnenkomt met versgeknipt kort haar. Soms durven mannen echter niet toe te geven dat ze eigenlijk van kort haar bij een vrouw houden. Dit komt omdat ze volgens de heersende normen juist lang haar zouden moeten verkiezen.
 
Schuw het onderwerp niet en bespreek het openlijk met uw vriend of echtgenoot. Misschien hoopt hij stiekem dat u ooit uw haar kort laat knippen, maar durft hij het niet te vragen. Wie weet is het binnenkort wel uw beurt om moedig de schaar te trotseren en blij de salon uit te lopen met een schattig en comfortabel kort kapsel. Denk er eens over na, dit zou een win-winsituatie zijn. U kunt genieten van de vele voordelen van kort haar en tegelijkertijd uw partner ermee verleiden.
 
Lees verder ...