Het lange gehoekte haar van Jennifer Aniston

Het gehoekte kapsel van Jennifer Aniston
Jennifer Aniston - Foto: Tinseltown/Shutterstock
Vraag: Ik hou van het zijaanzicht van het lange haar van Jennifer Aniston. Is deze gehoekte snit voor iedereen passend of hebt u een bepaalde gezichtsvorm nodig? Zal deze snit iemand jonger of ouder maken? Is het een moeilijke haarsnit om te creëren? Ik wil niet dat mijn kapper mijn lange haar ruïneert!
 
Antwoord: Deze snit past bij de meeste gezichtsvormen, met uitzondering van de echt lange gezichten. De steile lengte met laag volume zal de verticale lijn accentueren en zal het lange gezicht nóg langer en dunner maken.
 
De snit is ideaal voor iemand met een breed of rond gezicht en voor iemand met een driehoekig gezicht die de vormen in evenwicht moet brengen met een verticale focus.
 
Wat het jonger of ouder lijken betreft: pas op daarmee. Is uw haar dunner aan het worden door de leeftijd of hebt u problemen met textuur, dan is dit geen flatterende look voor u en vermijdt u die best, want u zou er ouder door lijken. Zolang uw haar dicht en in goede conditie is, zouden er weinig problemen mogen zijn.
 
De snit is eigenlijk heel makkelijk te creëren en is er één die de meeste kappers erg vroeg in hun carrière aanleren. Door het haar aan elke kant van de middenscheiding naar voor te kammen, staat de eindlengte vast bij de “pony”, want dit is het eindpunt van de langste lengtes.
 
Daarna wordt het haar naar voor gebracht en geknipt zodat de leidende kant van het haar spits toeloopt in getextureerde lagen. Het resultaat is een kapsel met heel wat beweging en zachtheid langs de voorste rand.
 
Jennifer Aniston haar
Jennifer Aniston - Foto: Tinseltown/Shutterstock
©Kapsels.net
 
Zie ook: Hoe haar knippen