De nadelen van een stompe pony (2)

Een pony knippen
 
Vorige pagina
 
Het dragen van een hoofddeksel is ook lastig, want met een dikke stompe pony is het zoveel moeilijker. Ben je verslaafd aan fitness, dan zal je nooit gewoon je haar omhoog kunnen gooien, want er is de zweetfactor.
 
Heb je golvend haar, verwacht dan een golvende pony en heb je snel kroeshaar, dan wil je misschien geen stompe pony tijdens de zomer bij het zwembad of het strand. Een pony vergt een zeker niveau van styling en je moet klaar zijn voor deze uitdaging en voor de mogelijke schok om jezelf te zien met een pony.
 
Je moet ook wennen aan het concept dat je misschien zult te maken hebben met een kortere pony dan gewenst telkens je je haar laat bijknippen, en haar groeit ongeveer een cm per maand. Je zal ook nieuwe haarverzorgingsproducten moeten kopen om je pony in bedwang en in vorm te houden.
 
En misschien zullen anderen je nieuwe look niet noodzakelijk mooi vinden. Niet dat de mening van anderen ertoe doet, maar een pony is toch een serieuze verandering en je partner, vrienden of kinderen zullen misschien negatief reageren op je nieuwe kapsel. Natuurlijk is dit het geval bij elke grote verandering van kapsel, wees er dus op voorbereid.
 
Eens je beslist hebt dat je niet langer fan bent van een pony, is het uitgroeiproces ongeveer hetzelfde als het laten uitgroeien van kort haar. Plots heb je een vervelende lengte en wil je het opgeven en je kapster bellen voor een knipbeurt en op die manier kan de pony nooit uitgroeien. Geduld is hier het sleutelwoord. Denk eraan: de super stompe pony laten uitgroeien zal geen makkelijke zaak zijn.
 
Een stompe pony laten uitgroeien zal echt stressvol zijn. Begin dus misschien met een piekerige zijdelingse pony. Bekijk hoe je ermee om kan en let op de reacties. Voel je je genoeg zelfzeker, ga dan voor een stompe pony.
 
Baseer je look niet enkel op een beroemdheid. Er zijn veel dingen waar je rekening mee moet houden. Hou in gedachten dat celebrity’s toegang hebben tot zovele zaken die een gemiddeld persoon niet heeft. Bovendien is het meest vrouwelijke beslist een zijdelingse pony. Die geeft mysterie en sexappeal aan je gezicht. Wat je ook kiest, denk eraan dat haar groeit! Veel succes!
 
©Kapsels.net
 
Lees ook:
 
De psychologie van een pony
 
De verschillende soorten pony´s