U bent hier:   Home  ›  Vragen over Haar  ›  Vragen over Haar Kleuren  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel


 
Kapsels proberen

 
pixel pixel
pixel
pixel

Nepblond

Vraag: Is het waar dat stress de oorzaak kan zijn van roos? Wat zijn andere mogelijke oorzaken van roos?
 
Antwoord: Sinds vrouwen en mannen manieren vonden om hun haar te verhelderen, zijn er talloze zogezegde manieren om te weten of iemands haar natuurlijk blond is of artificieel gecreëerd werd. De meeste van deze “methodes” zijn je reinste onzin.
 
Of u nu het verschil tussen haarkleur en kleur van wenkbrauwen bekijkt of de donkerheid van het haar bij de schedel bekijkt, geen enkele manier is onfeilbaar.
 
Vrouw met nep blond haar

Er zijn veel natuurlijke blondjes met donkere wenkbrauwen en veel mensen wiens haar aanzienlijk bleker wordt tijdens de zonnige zomermaanden. Zelfs de conditie van het haar is niet noodzakelijk een indicatie, want haar dat vooraf reeds in goede conditie was en op een bekwame manier behandeld wordt door een goede colorist, kan er gezonder uitzien dan sommige haren die nooit chemisch behandeld werden.
 
De makkelijkste tekenen van “blond uit een flesje” zijn zaken zoals etnische afkomst. Als de Aziatische dame naast u op de trein strogeel haar heeft, dan kunt u er tamelijk zeker van zijn dat dit niet natuurlijk is. Dit geldt eveneens voor situaties waarbij de kleur niet past bij de teint.
 
Mensen die geboren zijn als brunette hebben gewoonlijk een teint die beter past bij donkerdere tinten. Veranderingen vallen duidelijker op naarmate de kleur verder afwijkt van hun natuurlijke kleur.
 
Sorry, ik kan geen strikte regel geven om artificiële haarkleur op te sporen, maar het is een feit dat met de moderne haarkleurformules en gezond verstand van de kant van de persoon die zijn of haar haarkleur verandert, het haast onmogelijk kan zijn om dit op te merken in sommige gevallen.
 
©Kapsels.net
 
 
Lees ook:
 
Kiezen voor blond
 
Onderhoud van blond haar
 
Hoe werkt het bleken van haar?
 
Haar verven
 


 
 

 
 

 
pixel
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact