Haarkleur en make-up

Make-up voor blond haar
 
Hoe haarkleur en make-up doen passen bij elkaar
 
We hebben allemaal geleerd hoe we onze oogschaduw kunnen doen passen bij de kleur van onze ogen om die helderder en groter te maken. Kijken naar uw haarkleur wanneer u maquillagekleuren kiest, is net zo belangrijk. En dan is er natuurlijk nog de huidskleur.
 
Vaak harmoniëren haarkleur en teint reeds en de make-up die past bij het éne zal ook passen bij het andere. Dit verandert echter wanneer de natuurlijke haarkleur kunstmatig gewijzigd werd. Bent u wat in de war? Laten we gewoon kijken naar de belangrijkste haarkleuren en de types en kleuren van make-up die het best passen voor een fantastische look.
 
Blondjes
 
In de wereld van blondjes dekken de keuzes van make-upkleuren een verrassend groot palet, want het éne blond is niet het andere. Dit maakt de keuzes eerder bedrieglijk.
 
Dames met lichtblond haar in de schakeringen vanille en lichtbeige moeten zachte en natuurlijke tinten kiezen voor hun make-up. Met zo’n lichte haarkleur is het makkelijk om te overdrijven in het gezicht. De oogschaduw of lippenstift die er zo goed uitzag bij uw bruinharige vriendin is bij u plots overweldigend en gewoon totaal opzichtig.
 
Beige, vleeskleurige, gouden, bronzen, abrikooskleurige, warm groene tinten en zacht lavendel zijn erg aantrekkelijke keuzes voor oogschaduw. Donkerbruine mascara, gekleurde lipgloss, zachte kleuren voor de lippen met een vleugje glans en bronskleurige blush voor de wangen zijn goede items om in uw make-uptasje te hebben.
 
Blijf af van: helder blauw, groen en fel paars voor de ogen. Donkere lippenstift, felroze lippenstift, té veel blush en donkere foundation. Zwarte eyeliner en oogschaduw zijn eveneens té hard voor de meeste lichtblonde dames met lichte huid.
 
Platinablond daarentegen is een erg krachtige kleur en kan ook erg harde kleuren op het gezicht aan. Dus kunnen felle oogschaduw, zwarte eyeliner en intense lippenstift extreem aantrekkelijk zijn bij deze haarkleur, vooral wanneer de snit modern, erg kort of op de één of andere manier pittig is.
 
Medium en donkerblond en asblond hebben de meeste vrijheid van alle blondtypes en moeten gewoon hun make-up onder controle houden en niet overdrijven ermee, maar dit geldt eigenlijk voor alle kleuren. Een prachtige combinatie bijvoorbeeld voor donkerblonde dames met groene of bruine ogen is een oogschaduw in zachtpaars. Dit doet de oogkleur gewoon stralen.
 
Een mosachtig groen is erg harmonieus, net als donkere bronsschakeringen. Zwarte mascara, eyeliner of zwoel sexy kohlpotlood rond het volledige oog kan elke dag meer pit geven. Een zachtroze voor de wangen zorgt voor veel glans en lippenstift in roze schakeringen, helemaal tot een donkere Merlottint, past goed bij deze blondnuances.
 
Brunettes
 
Wanneer het gaat om make-up, dan zijn het vast en zeker de brunettes die het meeste plezier beleven. Kies voor kleur, meisjes!
 
Bruin haar, glanzende rode blouse ne passende make-up
 
Rode lippenstift kan overweldigend en gewoon onflatterend lijken met andere haarkleuren, maar dames met bruin haar moeten niet nederig doen en kunnen naar hartenlust kiezen voor tomatenrood, hibiscusrood, verkeerslichtrood, hot chilirood en zonnerood. Hoe donkerder uw haar is, hoe meer donkere tinten lippenstift flatteren. Zijn de zware tonen gewoon té veel voor u, ga dan voor een lichtere koraaltint of een heerlijk gekleurde lipgloss. Een Merlotkleurige lippenbalsem is een goede keuze voor dames die helemaal niet houden van veel make-up.
 
Er zijn verschillende merken die bescherming en voeding bieden voor de tere huid van uw lippen en eveneens een transparante kleur hebben die glamoureus is, maar er nog steeds natuurlijk uitziet.
 
Volgende pagina