Looks for You van Schwarzkopf

  • natuurlijk lang haar
  • natuurlijke stijl voor lang haar
  • lange casual haarstijl
  • lang haar in een casual stijl
  • nieuwste bob
  • bob met ondersnit
  • nieuw bobkapsel
  • kort meisjesachtig kapsel
  • hip kort haar
  • kort ingeknipt kapsel

 
Dit is de derde keer op rij dat Armin Morbach “Looks for You” heeft gecreëerd in samenwerking met Schwarzkopf. Armin Morbach streeft ernaar om de recentste inspiraties uit de wereld van schoonheid en mode, de huidige trends en de celebrity looks die tegenwoordig “in” zijn te nemen en die te gebruiken om moderne, eigentijdse en kenmerkende looks te creëren. En dat is waarop de nieuwe Schawarzkopf looks uitgedraaid zijn: trendbewust, cool, individueel en draagbaar.
 
Eén van zijn sterktes, naast zijn bruisende creativiteit, zijn gevoeligheid voor hoe vrouwen er echt willen uitzien en zijn gevoel voor persoonlijkheid, is de professionele manier waarop hij dit alles toepast. Het resultaat is niet enkel een geheel van kapsels, maar ook een perfecte wisselwerking van persoonlijkheid, kleur en snit. De looks voor 2009 brengen een boodschap over: word de persoon die u echt bent. Vind uzelf opnieuw uit!
 
Er zijn méér opties dan volledig af te hangen van de algemene denkwijze en het stijlgevoel van de maatschappij, méér dan enkel de ideeën van de grote modeontwerpers, méér dan de visies die gepropageerd worden door de creatieve sector. “Mensen zijn op zoek naar individualiteit, méér dan ooit tevoren”, zegt Armin Morbach, haarexpert van Schwarzkopf. “De manier waarop een individu voelt, iemands zelfbewustzijn, speelt hier een cruciale rol. Waar sta ík in de context van wat rondom mij gebeurt?
 
“ De Schwarzkopf looks voor 2009 zijn daarom méér dan ooit tendensen die de richting tonen die ontwikkelingen nemen. De looks omvatten vier hoofdhaartrends en nodigen uit tot individuele interpretatie. Omdat één ding duidelijk is: geen enkele hoeveelheid styling kan authenticiteit creëren. “Een snit betekent verandering. Ik kan u ofwel transformeren ofwel oppervlakkig blijven,” zegt Armin Morbach. “Enkel de persoonlijkheid van de drager kan een look tot leven brengen.”
 
Hij haalt de inspiratie voor zijn looks van de internationale catwalks en van zijn eclectische ervaring op de mode- en schoonheidsscène, waarin hij zelf één van de topvernieuwers is. In staat zijn om te denken voor de klant is één van zijn opvallende kwaliteiten, naast de moed om trends in vraag te stellen en het talent om nieuwe visies te creëren uit de stroom van trends.
 
De creatieve realisatie van de fotoshoots werd uitgevoerd door Paola Kudacki, mode- en schoonheidsfotografe uit New York. Ze fotografeerde reeds voor internationale damesmagazines en lifestyle bladen, heeft gewerkt voor John Varvatos en Louis Vuitton en werd in 2008 afgebeeld op de groepstentoonstelling genaamd “Dreamwomen” in Hamburg.
 
Kapsels: Schwarzkopf