The Short


Kort haar is hipper dan ooit. Beroemdheden zoals Rihanna, Victoria Beckham, Katie Holmes en Hilary Swank bewijzen dat vrouwelijkheid niet kan gemeten worden aan de lengte van uw haar.
 
Kort is sexy. Modellen zoals Agyness Deyn en Anja Rubik, met hun speciale looks en hun extraverte persoonlijkheden, zetten hun stempel op de shows van de ontwerpers.
 
Maar niemand is nauwer verbonden met dit kapsel dan Mia Farrow in de late jaren 60. De cultfilm “Rosemary’s Baby” maakte van haar een legende. De look is broos en meisjesachtig en contrasteert sterk met het beeld dat we normaal hebben van kort haar.
 
The Short staat voor een nieuwe start, ontdekking en herontdekking. Het belangrijke is dat vrouwelijkheid de hoogste prioriteit blijft behouden. Zachte vormen veranderen op een zachte manier en de snit verliest geen definitie wanneer het haar de volgende weken groeit.
 
De snitten hebben geen harde kantjes; het haar werd ingeknipt en valt op een natuurlijke manier. “De snit is erg persoonlijk gestyled, bij voorkeur met behulp van uw vingers en het juiste stylingproduct,” zegt Armin Morbach. “En nog een belangrijke tip: bleekt u uw haar, doe dit dan ook met uw wenkbrauwen, zo hebt u de perfecte look.”
 
Collectie: Looks for You
 
Kapsel: Schwarzkopf