Nature’s Divine


Vrouwelijkheid zal een echte comeback maken op de internationale catwalks. Na de anorexia modellen en de tweeslachtige types, zijn de echte vrouwen nu opnieuw gegeerd: begeerlijk, erotisch en sensueel, vol temperament en persoonlijkheid.
 
Dit type vrouw wordt perfect belichaamd door Gisele Bündchen. Ze heeft duidelijk gemaakt dat het loont om “echt uzelf te zijn”. Mannen bewonderen haar omwille van haar sexappeal, vrouwen houden van haar omdat ze zo natuurlijk is.
 
De Nature’s Divine vrouw aanvaardt haar vrouwelijkheid volledig en geniet gewoon van het leven. Ze investeert in haar gezondheid en haar haar is een uitdrukking van haar houding ten opzichte van het leven. Nature’s Divine betekent natuurlijke weelde en de comeback van heel wat haar. Het is belangrijk dat het haar tot onder de schouders komt, want alleen dan communiceert het het gewenste gevoel van overvloed.
 
Het kleurenpalet gaat van lichtbruin tot zwart en moet bij de huidskleur passen. Uiterst aantrekkelijk zijn highlights die op een subtiele manier de kleur en structuur van het haar onderstrepen.
 
Verzorging en glans zijn belangrijk, maar niet de hoofdzaak. De sleutel hier is het gevoel. Of nu krullend of golvend is, het haar is steeds natuurlijk, valt willekeurig en lijkt net zo moeilijk onder controle te houden als het temperament van diegene die het draagt.
 
Krultangen en rollers zijn absoluut noodzakelijk voor de eigenlijke styling. “ Of het nu gaat om grote golven, krullen of een big hair kapsel met een lichte golving, de look is steeds natuurlijk en moet steeds de indruk geven dat alles vanzelf gebeurde,” zegt Armin Morbach, haarexpert van Schwarzkopf. “Vrouwen die niet houden van golven zullen hun haar steil dragen met de haarpunten naar binnen gedraaid.”
 
Collectie: Looks for You
 
Kapsel: Schwarzkopf