Caravan Glam


Een wilde look die allesbehalve opgegroeid lijkt. De Caravan Glam vrouw heeft duidelijk een gespleten persoonlijkheid. Een deel van haar is volledig verschanst in het leven van de grote stad en de vergankelijke ontmoetingen, terwijl het andere deel hunkert naar de romantische kalmte van de natuur.
 
De visuele leidster van deze onafhankelijke look is nog steeds Kate Moss. Ze kan niet minder bezorgd zijn om haar imago, voert geen show op, is steeds casual en is dus steeds zichzelf. Of ze nu op een rockfestival is of op een gala-avond – ze past zich nooit aan, maar valt ook nooit uit de toon.
 
“Opdat deze look er goed zou uitzien, zijn een perfecte snit en een mooie kleur een absolute noodzaak,” vertelt Armin Morbach bij deze trend. “Alleen dan bent u opgewassen tegen zo’n casual kapsel.”
 
De Olsen Twins en Sienna Miller staan eveneens voor Caravan Glam. Hun look lijkt geverfd te zijn door de zon, gebleekt door het zoutwater en bestrooid met zand en staat voor een combinatie van verschillende schakeringen van blond, multi-mono kleuring. De individuele haarlokken variëren in kleur van goudblond tot donkerblond.
 
De kleur lijkt een beetje te zijn “uitgegroeid” en reikt haast nooit tot de wortels. Het lange haar werd in verschillende lagen geknipt en valt tot onder de schouders. Het is gewoon geföhnd over een grote ronde borstel en op een krultang gedraaid. Er zijn heel wat opties voor de pony. Die kan erg lang zijn, geföhnd worden naar de zijkant of in een hoek geknipt worden bij de rest van het haar.
 
Collectie: Looks for You
 
Kapsel: Schwarzkopf