U bent hier:   Home  ›  Vragen over Haar  ›  Vragen over Kapsels  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel


 
Kapsels proberen

 
pixel pixel
pixel
pixel

Lang haar en leeftijd

Vraag: Denkt u dat een 40-jarige vrouw die jong is van geest en in kledinggevoel kort of lang haar moet hebben? Bestaat er echt een leeftijd waarop iemand te oud wordt voor lang haar? Wat maakt slanker – lang of kort? Ik ben 1,75 m groot en weeg 66 kg.
 
Antwoord: Ik ben van mening dat elke vrouw een kapsel moet hebben dat haar persoonlijkheid weerspiegelt – los van haar leeftijd. Het haar moet uw gezicht en gelaatstrekken accentueren en moet in verhouding staan tot uw lichaamsbouw. Voor een afslankend effect – indien nodig – is een kapsel met méér hoogte bovenaan, laag volume opzij en lengte een goede keuze; hou de haarlengte wel in verhouding tot uw lengte.
 
Er staat geen leeftijd op lang haar. De meeste vrouwen die van lang naar kort gaan, doen dit voor andere redenen dan leeftijd alleen. Dikwijls willen ze gemak en soms is het een kwestie van persoonlijke smaak of verlangen naar iets anders.
 
Maar, ik verzeker het u, erg weinig dames voelen tegenwoordig de noodzaak om te zeggen “Ik ben nu 40, dus ik moet mijn haar laten knippen.” Zolang u het leuk vindt, zolang het past bij uw persoonlijkheid en stijl en zolang het er goed uitziet, draagt u uw haar maar zoals u het wenst.
 
Kijk eens naar deze dames van boven de 40 en oordeel zelf:
 
Lang haar voor vrouw boven de  40 - Teri Hatcher Kapsel voor een oudere vrouw - Catherine Deneuve

Deze dames zijn méér dan 40 en zien er prachtig uit met lang haar. Hun kapsels zijn verschillend, maar ze hebben één ding gemeen: de looks zijn flatterend voor hun gezicht en lichaamsbouw. Ga er dus voor en draag uw haar op om het even welke gewenste lengte.
 
Haar vragen & antwoorden
 


 
 

 
 

 
pixel
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact