Het kort geschoren haar van Kristen Stewart

Het kort geschoren kopje van Kristen Stewart
Kristen Stewart - Foto: taniavolobueva/Shutterstock
Vraag: Ik ben fan van het nieuwe geschoren en gebleekte haar van Kristen Stewart en ik kom in de verleiding om mijn haar zo te laten knippen en te laten bleken. Ik heb nu een bob op kinlengte en daarvoor had ik een pixie, maar Kristens haar is veel korter dan een pixie.
 
Is het haar geschoren met de tondeuse? Ik denk dat ik een ovalen gezicht heb en het erg kort kopje zou geen probleem mogen zijn, maar ik ben bezorgd om het bleken. Ik heb van nature bruin haar. Wat zijn de gevolgen wanneer ik mijn haar bleek en dan later terug wil naar mijn natuurlijke haarkleur?

 
Antwoord: Ik ben eveneens fan van de sexy nieuwe look van Kristen Stewart!
 
Je kan je haar veranderen naar een snit die lijkt op die van Kristen, maar denk eraan dat die erg veel onderhoud zal vergen. Om de paar weken zal je je haar moeten laten bleken. Want een bruine uitgroei ziet er verschrikkelijk uit bij een kort, gebleekt kapsel.
 
Je zal ook telkens je haarpunten moeten laten bijknippen, want je haar zal beschadigd geraken door het voortdurende bleken. Vraag je kapper om goede producten aan te raden die je haar genoeg vocht en olie bieden om te vermijden dat het super droog wordt.
 
Kristens haar werd achteraan en opzij geschoren met de tondeuse. Bovenaan werd zorgvuldig omgesprongen met een schaar, een uitdunschaar en een scheermes. Wanneer je je haar opnieuw wil laten groeien, verf het dan gewoon in een natuurlijke bruine tint en laat het uitgroeien tot je natuurlijke kleur. Je zal je punten moeten blijven laten bijknippen tot het haar dat gebleekt werd weg is, want deze sectie zal de artificiŽle bruine kleur steeds doen verdwijnen en lichter ogen dan de rest van je haar.
 
Ik moedig steeds aan om te spelen met kapsel en kleur, zolang je dit maar laat doen door een ervaren kapper. Veel plezier!
 
Het erg kort geschoren kapsel van Kristen Stewart
Kristen Stewart - Foto: magicinfoto/Shutterstock
©Kapsels.net
 
Zie ook:
 
Geschoren dameskapsels
 
Haar verven van donker naar licht