Victoria Beckhams bob

Het bob kapsel van Victoria Beckham
Victoria Beckham - Foto: s_bukley/Shutterstock
Vraag: Welke gezichtsvorm heb je nodig om Victoria Beckhams nieuwe bob te kunnen hebben? En, zou je wax of enig ander product moeten op je haar doen of zou ik in staat zijn om mijn haar zomaar te straightenen?
 
Antwoord: Wel, het kapsel dat Victoria Beckham draagt zou niet aan te raden zijn voor een klant die een zware of sterke kaaklijn heeft (zoals bij een driehoekig gezicht) en zou k niet passen voor een cht rond gezicht.
 
De mste andere gezichtsvormen zouden tamelijk goed passen voor deze schuine bob (met lichte wijzigingen in sommige gevallen). Mevrouw Beckham zlf lijkt een omgekeerd driehoekig gezicht te hebben. De kniplijnen van dit kapsel dienen uitstekend om haar smallere kin in evenwicht te brengen.
 
Wat de vraag van het stylen van deze snit betreft, zal dit afhangen van de noden van jouw haartype. Als je haar van nature glad en steil is, zal het waarschijnlijk volstaan om het haar droog te blazen met behulp van een ronde borstel. Als je haar golvend is, zal je een steiltang nodig hebben en wat gladmakend serum.
 
Heb je ng een ander haartype, dan zal je moeten rekening houden met de noden ervan. Bijvoorbeeld zou rg krullend haar waarschijnlijk steil moeten geblazen worden, daarna behandeld moeten worden met serum en steiltang om vervolgens zelfs ingesmeerd te worden met pommade om het zacht te houden.
 
Het haar van Victoria Beckham
Victoria Beckham - Foto: s_bukley/Shutterstock
©Kapsels.net
 
Zie ook: Hoe een schuine bob knippen