Kapsel voor druk bezette moeder

NIeuwe mama met lang haar
 
Vraag: Ik ben een nieuwe mama en heb niet veel tijd voor mijn haar, dus het laatste jaar draag ik het vlug wat opgestoken. Ik zou iets nieuws willen dat ook snel gaat.
 
Ik heb van nature golvend, krullend haar en een afgerond hartvormig gezicht. Welk kapsel zou je mij aanraden?

 
Antwoord: Het is erg moeilijk om specifiek kapseladvies te geven met zo weinig informatie. Alhoewel, over het algemeen staat van nature golvend, krullend haar het best met een blunt cut (snit op gelijke lengte) en aangezien je zegt dat je een hartvormig gezicht hebt, zou iets rond kinlengte ideaal zijn om je gezichtsvorm in evenwicht te brengen en een meer ovalen look te creëren.
 
Als je voorhoofd hoog of breed is, kan je misschien een pony toevoegen aan je kapsel. Je moet niet bezorgd zijn dat je er te streng zou uitzien, zolang je de pony maar in een afgeronde lijn laat knippen (omgedraaid, richting buitenste gezichtsranden). Het kapsel kan steil en glad geföhnd worden of, als je gehaast bent, kan je er gewoon wat product op doen en scrunchen om de natuurlijke golving en krul te accentueren.
 
Als drukke jonge mama heb je ook de optie om gewoon wat spelden te nemen en de zijkanten van je haar naar achter vast te zetten in zachte golvingen achter de oren om het haar uit de weg te houden bij je dagelijkse karweitjes. Dit is allemaal snel, eenvoudig en perfect voor iemand die niet al te veel tijd heeft.
 
©Kapsels.net
Foto: Motortion Films/Shutterstock
 
Zie ook:
 
Eenvoudige kapsels voor bezige vrouwen
 
Beroemde kapsels met weinig onderhoud