Beroemde kapsels met weinig onderhoud

Kapsels met weinig onderhoud
 
Op beroemdheden geïnspireerde kapsels met weinig onderhoud.
 
Er zijn twee sleutelelementen die een kapsel het etiket “weinig onderhoud” geven. Een kapsel kan als dusdanig beschouwd worden wanneer het minimale inspanning of vaardigheid vergt om het presentabel te laten ogen en ook wanneer het niet veel tijd vraagt om te stylen.
 
Ik denk dat we allen streven naar minstens één van deze twee haardoelstellingen. Niemand houdt ervan om eeuwig bezig te zijn met haarstyling en niet iedereen kan het haar stylen zoals een professional dit zou doen. Hieronder een lijstje van beroemdheden die de vruchten plukken van kapsels met weinig onderhoud.
 
Het bobkapsel met weinig onderhoud van Jodie Foster
Jodie Foster - Foto: Christopher Halloran/Shutterstock
Jodie Foster: Een kapsel met weinig onderhoud is iets waar Jodie van houdt en gevraagd heeft aan kappers. Haar mooie ombré haarkleur is een prachtige toevoeging aan haar kapsel. Ze steekt vaak één kant achter haar oren en uit haar gezicht, maar haar bobkapsel is ook lang genoeg om naar achter te spelden wanneer ze dit wil.
 
Het tijdbesparend kapsel van Carla Gugion
Carla Gugino - Foto: Joe Seer/Shutterstock
Carla Gugino: Ben je gezegend met natuurlijk krullend haar zoals Carla, dan heb je de perfecte gelegenheid om te kiezen voor een gescruncht kapsel. Deze kapsels zijn geweldige tijdbespaarders! Je kan het kapsel letterlijk in enkele minuutjes stylen. Doe gewoon wat mousse op proper, vochtig haar, scrunch het en klaar is kees!
 
De pixie van Halle Berry
Halle Berry - Foto: Everett Collection/Shutterstock
Halle Berry: We kunnen de koningin van de pixies niet uit ons lijstje laten. Halle had deze mooie pixie jarenlang en we beschouwen haar als het ultieme voorbeeld van hoe je een kort kapsel evoluerend en pittig kunt houden. Hier gebruikt ze wax om haar kapsel wat leuke hoogte te geven.
 
Het lang haar met weinig onderhoud van Michelle Monaghan
Michelle Monaghan - Foto: Featureflash Photo Agency/Shutterstock
Michelle Monaghan: Nu heeft Michelle een langer kapsel met weinig onderhoud. Hier kan je zien dat ze enkele laagjes heeft en ook gekozen heeft voor de ombré haarkleurtrend. Ombré is synoniem van golvend tot krullend haar. Dit past goed bij Michelles natuurlijke status, want ze kan haar haar aan de lucht laten drogen met weinig product.
 
Het kort kapsel van Anne Hathaway
Anne Hathaway - Foto: Featureflash Photo Agency/Shutterstock
Anne Hathaway: Het pixiekapsel dat Anne hier draagt, is in feite een wash en go kapsel. Ze is er dol op, want het past zo goed bij haar ovalen gezichtsvorm en ze heeft het te druk in haar leven om nog tijd te hebben voor gedoe met langere lokken; ze laat dit aan haar kapper over.
 
Het pixie kapsel van Sharon Stone
Sharon Stone - Foto: Kathy Hutchins/Shutterstock
Sharon Stone: Ben je van plan om te gaan voor een kort kapsel, dan is het toevoegen van subtiele highlights en lowlights een prachtige manier om je kapsel interessanter te maken zonder lengte toe te voegen, zoals Sharon gedaan heeft. Ze heeft ook een diepe zijscheiding en brengt het haar naar de andere kant om een gladder kapsel te creëren.
 
Hilary Swanks lang haar dat weinig tijd vergt
Hilary Swank - Foto: Tinseltown/Shutterstock
Hilary Swank: Je zou deze foto van Hilary kunnen bekijken en zeggen dat dit geen haar is met weinig onderhoud, maar het belangrijkste is dat je weet hoe je een prachtige look kunt bekomen met weinig tijd. Hilary wikkelt haar haar rond krulspelden terwijl het nog vochtig is en vervult andere taken terwijl haar haar aan de lucht droogt!
 
Het korte pixie kapsel van Charlize Theron
Charlize Theron - Foto: DFree/Shutterstock
Charlize Theron: Charlize weet hoe ze stressvrije optuttijd moet creëren! Stressvrije styling is wanneer je een kapsel hebt dat mét (niet tegen) je natuurlijke haartextuur werkt. Charlize heeft een krul die in haar voordeel gebruikt wordt aan de zijkanten en achterste zones van haar leuke pixie, terwijl de voorkant steil geföhnd werd.
 
De korte bob van Constance Zimmer
Constance Zimmer - Foto: Kathy Hutchins/Shutterstock
Constance Zimmer: Ze draagt een kortere bob die weinig tijd vergt om mooi voor de dag te komen. Of ze haar haar aan de lucht laat drogen en daarna met een steiltang erdoor gaat of het met een ronde borstel föhnt, met een korter kapsel is de stylingtijd steeds miniem. Perfect voor diegenen onder jullie die ergens moeten zijn en mensen moeten ontmoeten!
 
Het schouderlang kapsel van Helen Hunt
Helen Hunt - Foto: Press Line Photos/Shutterstock
Helen Hunt: Ze is een drukke dame en houdt er niet van om veel tijd te besteden aan haar haar. Wie wél? Haar schouderlange kapsel heeft niet veel producten nodig en is tijdbesparend. Om een koket kapsel zoals dat van Helen te creëren, gebruik je een krultang met haarsecties van 7 tot 10 cm. Grotere secties zorgen voor een snellere stylingtijd!
 
©Kapsels.net
 
Zie ook: Eenvoudige kapsels voor bezige vrouwen