U bent hier:   Home  ›  Vragen over Haar  ›  Vragen over Kapsels  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel


 
Kapsels proberen

 
pixel pixel
pixel
pixel

Kort haar en aantrekkingskracht bij jongens

Mooi kort kapsel voor meisjes

Vraag: Ik fitness en zwem veel en ik ben van plan om mijn haar tamelijk kort te laten knippen (pixiekapsel). Zullen jongens stoppen met mij te bekijken wanneer mijn haar kort is? Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik als meisje zeker hun aandacht trek, zelfs zonder schouderlang haar?
 
Antwoord: Ik denk dat u niet méér problemen zult ondervinden om de aandacht van de jongens te trekken met kort haar dan nu met uw langere haar. Voor deze bewering baseer ik mij op twee zaken:
 
Eerst en vooral zijn er veel vrouwen en meisjes met kort haar die geen verminderde aantrekkingskracht menen te hebben. Veel van deze dames hebben in feite ontdekt dat de kortere kapsels hun aantrekkingskracht verhoogd hebben in periodes wanneer de norm lang haar en ingewikkelde styling is.
 
Actrices zoals Halle Berry, Emma Watson, Mena Suvari en Natalie Portman hebben alleen jongensachtige kapsels gehad en hun aantrekkingskracht was eerder groter dan kleiner geworden. In deze gevallen is de look verschillend en exotisch en creëert hij zijn eigen mystiek.
 
De andere reden voor het geloof dat korter haar geen invloed zal hebben op uw aantrekkelijkheid, heeft te maken met het feit dat het niet de lengte van uw haar is die u aantrekkelijk maakt. Het is eigenlijk de manier waarop u denkt over uw haar. Hebt u lang haar waarvan u denkt dat het u aantrekkelijk maakt, dan straalt u dit zelfvertrouwen ook uit en handelt u op talloze subtiele manieren om aantrekkelijk te ZIJN.
 
Kiest u dus een kort kapsel dat u leuk vindt en waarbij u zich goed voelt (en overleg steeds met uw kapper om zeker te zijn dat het kapsel uw gelaatstrekken maximaal flatteert), dan zal uw aantrekkelijkheid nooit afnemen. U zult in feite waarschijnlijk ontdekken dat u zelfs nog méér opvalt dan diegenen rond u die de “norm” volgen.
 
© kapsels.net
 
Haar vragen & antwoorden
 


 
 

 
 

 
pixel
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact