Lange celebrity bobs of lobs

Lange bobs of lob kapsels
 
Lange bobkapsels worden liefdevoller lobkapsels genoemd en zijn echt een rage – vooral onder beroemdheden.
 
Enkele van de grootste voordelen van het dragen van het steeds trendy lobkapsel zijn dat het haar nog steeds achterover kan voor de fitness, dat het de juiste lengte heeft om clip-in extensions perfect te camoufleren voor een leuk avondje uit of een elegant opsteekkapsel en dat het de ideale lengte heeft voor pittige veerkracht en weelderige beweging.
 
Het is dan ook geen wonder dat de lob één van de meest gegeerde kapsels is voor gewone vrouwen en ook voor beroemdheden.
 
Amy Yasbeck met haar rood haar in een lange bob
Amy Yasbeck - Foto: Kathy Hutchins/Shutterstock
Eenvoudig, glad en verfijnd zijn enkele van de woorden die bij ons opkomen wanneer we Amy Yasbecks rode lange bobkapsel bekijken. Ze demonstreert dat gezond haar op de eerste plaats komt. Deze vrolijke schoonheid houdt haar rode haarkleur levendig met een kwaliteitsproduct en door het haar prachtig, maar op lage warmtestand te stylen.
 
Het lange bobkapsel van brunette Jena Dewan
Jenna Dewan - Foto: Joe Seer/Shutterstock
Bruinharige schoonheid Jenna Dewan (ook gekend als Channing Tatums ex) geeft zichzelf leuke hoogte in de ponyzone door een diepe zijscheiding te creëren die een golfachtig lang bobkapsel genereert. Ze paste de balayagetechniek toe om haar haarpunten te verhelderen, wat haar een mooi zonovergoten kapsel oplevert.
 
Het lange bob kapsel van Emma Stone
Emma Stone - Foto: Jaguar PS/Shutterstock
De vorstelijke en mooie Emma Stone is nu reeds jarenlang een trendsetter wat kapsels betreft. Om haar superzwoele lange bobkapsel te kopiëren, begin je met het aanbrengen van een hittebestendig product op het haar en wikkel je je haar rond een krultang op de laagste warmtestand. Denk eraan, je kan steeds de temperatuur wat hoger zetten indien nodig.
 
De lange bob van Rose Byrne
Rose Byrne - Foto: Kathy Hutchins/Shutterstock
We vinden dat Rose Byrnes lichte ombré haarkleur binnen de lange bob excellent werd uitgevoerd. Sommige vrouwen hebben de neiging om terug te deinzen voor een ombré haarkleur wanneer hun haarlengte korter is (boven de schouders), maar zolang je een golvend kapsel hebt, kan ook jij kiezen voor deze trend!
 
Het bobkapsel van Arizona Muse
Arizona Muse - Foto: Featureflash Photo Agency/Shutterstock
Arizona Muse bewijst dat je kan wegkomen met een eenvoudige scheiding in het midden terwijl je kiest voor het trendy lange bobkapsel. Een middenscheiding, in combinatie met steil haar, kan soms het zicht belemmeren, dus is het best om lokken uit het gezicht te krullen, net zoals Arizona hier gedaan heeft.
 
Jessica Alba met haar haren in een bob geknipt
Jessica Alba - Foto: Kathy Hutchins/Shutterstock
Is deze naar buiten wippende ombré lob van Jessica Alba niet schattig? Ze erkent dat de ombré haarkleurtrend het best gedragen wordt met golvende tot krullende kapsels. Dus, zelfs al heb je weinig tijd, toch kan je je haar een lichte buiging geven, zoals Jessica deed, en een pittig kapsel kiezen voor onderweg!
 
De bob van January Jones
January Jones - Foto: Ron Adar/Shutterstock
De mooie January Jones heeft reeds een lange bob of lob sinds haar iconische haardagen van Mad Men. Ze heeft in de loop der jaren geparadeerd met veel prachtige halflange kapsels en verschillende bobs en dit kapsel hier is geen uitzondering. Ze ziet er fantastisch uit!
 
De lange bob met pony van Taylor Swift
Taylor Swift - Foto: Tinseltown/Shutterstock
Taylor Swift geeft ons een krachtige langere bob met pony! Dit is een donkerdere tint voor Swift. Taylors pony stopt net boven haar ogen en vestigt zo alle aandacht op die mooie babyblauwe ogen. We zien je, Taylor, we zien je! Ben je dol op je ogen, overweeg dan een pony om interesse te wekken ervoor.
 
De gladde bob van Emma Roberts
Emma Roberts - Foto: Sam Aron/Shutterstock
Vraag je je steeds af hoe blonde schoonheid Emma Roberts haar haar zo glad krijgt? Wel, stel je niet langer vragen! Ze gebruikte wellicht een kwaliteitsproduct voor het wassen en daarna een hittebeschermend product vooraleer te stylen. Haar gladde kapsel doet ons eraan denken dat het belangrijk is om ons haar te beschermen tegen omgevingsfactoren.
 
©Kapsels.net
 
Zie ook: De juiste bob voor je gezichtsvorm