Gratis haarsnit

Gratis haarsnit in een  kappersschool
 
Hoe uw haar gratis laten knippen of aan een goedkope haarsnit geraken.
 
Sommigen zeggen “u krijgt waarvoor u betaalt” wanneer het gaat om gratis en goedkope goederen of diensten, maar voor anderen is dit een slimme manier om hun budget wat te rekken en het beste te maken van wat ze hebben.
 
Natuurlijk is het aangenaam en luxueus om in de watten gelegd te worden en mooi gemaakt te worden in een chic salon, maar er zijn meer betaalbare en zelfs gratis manieren om een nieuwe look te krijgen voor uw haar of een verfrissende update te bekomen voor uw huidige kapsel.
 
De eerste plaats om te informeren is uw lokale school voor schoonheidszorgen. Studenten zijn steeds op zoek naar modellen om op te oefenen. Die diensten kunnen gratis zijn of kosten in sommige gevallen slechts een klein beetje. U kunt de allernieuwste snit krijgen en uw haar laten verven, kiezen voor een opsteekkapsel of highlights … kortom, alles wat u in gelijk welk modern salon kunt laten uitvoeren.
 
In een school voor schoonheidszorgen zult u gedreven studenten aantreffen die hard zullen werken en goed hun best zullen doen om tot een goed resultaat te komen. Ze zijn gemotiveerd en vaak enthousiaster dan gevestigde oldtimers in salons. U zult ook kunnen genieten van de recentste technieken en trendy inbreng.
 
Dit alles, samen met wat extra inspanning om u te behagen en u bij het wassen van uw haar de beste hoofdmassage te geven, compenseert het risico verbonden aan een gebrek aan ervaring. Er is een lichtjes hogere kans dat er iets misloopt in een kappersschool of school voor schoonheidszorgen dan in een salon, dus zou ik u niet adviseren om daar een ingewikkelde kleuring te laten uitvoeren. Hou het veilig met een elegante haarsnit, een eenvoudige kleurapplicatie en misschien wat highlights.
 
Een andere optie voor een gratis haarsnit en kapsel is eens navragen bij uw groter, lokaal salon of er geen workshops zijn om een nieuwe werknemer te trainen. Vooral in grotere steden zijn er veel salons die dit doen op regelmatige basis en natuurlijk zijn er dan modellen nodig. Het voordeel hier is dat u in handen bent van een reeds ervaren kapper; een nadeel zou kunnen zijn dat het type kapsel niet uw persoonlijke wens is.
 
En informeer ook eens bij uw plaatselijke herenkapper! Als u gewoon uw haar laat bijknippen, een eenvoudige onderhoudsbeurt wilt of als uw kapsel sowieso jongensachtig is, dan kunt u gewoon in de rij van de jongens gaan zitten. Prijzen zijn daar gewoonlijk veel lager en de service is snel, vriendelijk en professioneel.
 
Roep de hulp in van een vriend(in)! Moet uw pony geknipt worden of moeten uw punten bijgeknipt worden? Een vriend(in) met een vaste hand en een goed oog zal u kunnen helpen in ruil voor een kopje koffie en enkele koekjes. Zelfs een eenvoudige kleurtoepassing is makkelijk en goedkoop met haarverf gekocht in de winkel en twee extra helpende handen. Zorg er wel voor dat u vooraf een test uitvoert op een haarlok vooraleer u uw volledige haar verft en volg zorgvuldig de aanwijzingen op de verpakking.
 
Waar u ook gaat en wie er ook aan uw haar werkt, zorg ervoor dat u de belangrijkste regel volgt wanneer het gaat om haarsnitten en styling: bepaal uw noden en wensen en deel die ook mee.
 
©Kapsels.net
Foto: Africa Studio/Shutterstock
 
Zie ook: De kostprijs van mooi haar