Coiffure du Monde

  • veelzijdig lang kapsel
  • kapsel voor fijn haar
  • pittige bob
  • kapsel met een langere zijkant
  • herenkapsel voor langer haar

 
U zult merken dat deze collectie besprenkeld werd met kapseljuweeltjes die gecreŽerd werden met als belangrijkste doel extreme aanpasbaarheid in het achterhoofd. Sommigen onder ons moeten binnen de minuten kunnen switchen van chique zakentypes naar koningen of koninginnen van het sociale toneel. Valt u in deze soms verraderlijke categorie, dan zult u verheugd zijn bij het zicht van deze kapsels.
 
Dit gamma kapsels werd gecreŽerd op basis van de stijlfundamenten veelzijdigheid, haarcouture en esthetische schoonheid. Al deze kapsels hebben deze ďJekyll en HydeĒ eigenschap gemeen, wat u toelaat om uw haar overdag glad en glanzend te dragen, terwijl u voor uw avondlijke functies kunt switchen naar volumineus sexy en casual cool.
 
Het beste eraan is dat de structuur van deze kapsels geknipt en getexturiseerd werd volgens praktische principes om u in staat te stellen deze kapsels zelf te creŽren met weinig tijd en relatief gemak. In een notendop hebt u niet elke avond een kapper nodig om er watertandend glamoureus uit te zien!
 
Kapsels: Jean Claude Aubry Community voor Coiffure du Monde
Artistiek directeur: Nahema Abaroudi
Fotografie: Laurent Darmon