Bob met scheermestextuur


Dit is echt een favoriete look bij de meeste jonge kappers. De asymmetrische bob kreeg bij de haarpunten maximale textuur met een scheermes. Dat is de meest efficiŽnte manier om dit soort pittige, lichtjes onsamenhangende miniatuurlaagjes langs de haarpunten te bekomen. Dit is het geheim om in staat te zijn om het haar te stylen in deze krachtige attitude met relatief gemak.
 
Dit coole lichtblond is ook de perfecte kleur om dit kapsel zijn volle potentieel te geven. Het van nature lichte haar van het model is verhelderd tot deze mooie blonde kleur door heel wat fijne en compact aangebrachte highlights toe te voegen, maar nog steeds toe te laten dat de natuurlijke basis naadloos overvloeit in het geverfde blond. Deze kleur is echt makkelijk te onderhouden voor natuurlijke blondines.
 
De asymmetrische bob past erg goed bij haar slanke ovalen gezicht, want de brede zijkanten van het kapsel voegen dimensie toe aan haar gezicht, maar flatteren nog steeds haar esthetische attributen zoals haar mooie kaaklijn en opvallende gelaatstrekken.
 
Collectie: Coiffure du Monde
 
Kapsels: Jean Claude Aubry Community voor Coiffure du Monde
Artistiek directeur: Nahema Abaroudi
Fotografie: Laurent Darmon
 
Zie ook:
Korte kapsels
Luchtig kort haar