U bent hier:   Home  ›  Foto's van Kapsels  ›  Kapselcollecties  ›  Coiffure du Monde  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel


 
Kapsels proberen

 
pixel pixel
pixel
pixel

Pixie met één langere zijkant

vorig kapsel
Vorige
Kort kapsel met een langere zijkant
Klik voor groot formaat
volgend kapsel
Volgende

U zult dit verbluffende kapsel vaak zien bij heel wat kappersstudenten wanneer u ergens ter wereld een kappersschool binnenstapt. Het haar van het model is geknipt in een overdreven asymmetrische pixie waarbij de éne kant erg kort is in vergelijking met de lange tegenovergestelde zijde met pony. De pony wordt diagonaal hellend over het gezicht gedragen, wat een enorme vrouwelijke dimensie toevoegt aan dit duidelijk korte kapsel.
 
De punten van de pony zijn platinablond, terwijl de wortels en halve lengtes zich vermengen met alternerende lichte asbruine lowlights en blonde highlights. Het kapsel past onberispelijk bij de ovalen gezichtsvorm en voorname gelaatstrekken van het model.
 
De algemene lichtblonde kleur is ook perfect voor dit sluwe kapsel, want die past bij de onstuimige houding, terwijl de tint eveneens de vlekkeloze structuur en beweging van het kapsel aanvult. Om deze look te kopiëren, voegt u een klein beetje krulmousse toe aan vochtig haar en droogt u het haar zorgvuldig met een diffuser op uw haardroger.
 
Kort kapsel met een hellende zijkant Kort kapsel dat met asymmetrie geknipt werd
 
Collectie: Coiffure du Monde
 
Kapsels: Jean Claude Aubry Community voor Coiffure du Monde
Artistiek directeur: Nahema Abaroudi
Fotografie: Laurent Darmon
 
Zie ook:
Korte kapsels
Korte asymmetrische bob
 


 
 

 
 

 
pixel
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact