Veelzijdig lang kapsel


Dit lange kapsel is een tijdloze favoriet op de catwalk en ook in glamourmagazines. De lange lagen kregen lichte textuur bij de punten om te zorgen voor die verbluffend verleidelijke volumineuze look. Dit is één van de meest veelzijdige looks ooit in de kapselwereld, wat die zo perfect maakt voor modeshows.
 
De modellen kunnen de catwalk bestijgen met perfect glanzende krullen die naar beneden tuimelen en daarna hun kapsel letterlijk binnen de minuten laten veranderen door de kappers in deze bedhead sirenelook. Dit maakt dit kapsel perfect voor drukke dames zoals vertegenwoordigsters en vrouwen in de verkoop die hun look snel moeten kunnen transformeren bij het switchen tussen kantoorlook en zakenfuncties.
 
Het neutrale donkerbruin past goed bij dit kapsel, want die kleur toont de beweging van de overdreven krullen erg goed. Dit kapsel is prachtig voor dames met fijn haar, hoge jukbeenderen en een hartvormig of ovalen gezicht. Let er ook op hoe goed de donkerbruine kleur haar lichte gelaatskleur en donkere ogen flatteert.
 
Lang kapsel voor dames die het druk hebben
 
Lang kapsel voor fijn haar
 
Collectie: Coiffure du Monde
 
Kapsels: Jean Claude Aubry Community voor Coiffure du Monde
Artistiek directeur: Nahema Abaroudi
Fotografie: Laurent Darmon
 
Zie ook:
Lange kapsels
Modern kapsel met volume
Lang haar met losse textuur