U bent hier:   Home  ›  Vragen over Haar  ›  Vragen over Haarverzorging  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel


 
Kapsels proberen

 
pixel pixel
pixel
pixel

Krullend en kroezend haar

Vraag: Mijn haar krult en kroest en het staat wild wanneer ik opsta. Zou het er beter uitzien als ik het laat uitdunnen of zal dit niet helpen?
 
Antwoord: Het kan dat u een combinatie van een aantal zaken nodig hebt om uw haar onder controle te krijgen. Eerst en vooral zal uitdunnen helpen om het volume te verminderen. Doe dit niet zelf, maar ga naar een professioneel kapper hiervoor. Die kan het volume op welbepaalde plaatsen verminderen. Spreek met uw kapper, leg uit wat uw grootste probleemzones zijn en welk resultaat u wilt en laat hem de rest doen.
 
Om het kroezen op te lossen, moet u zorgen dat u de juiste producten gebruikt om het haar te wassen en te conditionen. Een prote´nerijke shampoo en conditioner met gladmakende formule zijn gewoonlijk ideaal om het haar glad, handelbaar en minder kroezend te maken. U moet uw haar enkel wassen wanneer het vuil is, maar u moet het wÚl elke dag conditionen.
 
U kunt zelfs uw conditioner om uit te spoelen gebruiken om het dagelijkse vuil uit uw haar te verwijderen. Spoel de conditioner uit met koud water en droog het haar door met de handdoek te drukken in plaats van te wrijven. U kunt de handdoek als een tulband rond uw haar doen en verdergaan met uw opmaakroutine. Ondertussen verdwijnt het vocht uit uw haar.
 
Wanneer het haar handdoekdroog is, gebruikt u een leave-in conditioner in sprayvorm of een ontwarspray en ook een antikroesserum. Kam de producten voorzichtig door het haar met een breedgetande kam om ze gelijkmatig te verdelen. En indien nodig gebruikt u een f÷hn met diffuser om het haar grotendeels droog te blazen. U laat het dan verder op natuurlijke wijze volledig drogen.
 
Haar vragen & antwoorden
 


 
 

 
 

 
pixel
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact