U bent hier:   Home  ›  Vragen over Haar  ›  Vragen over Haar Stylen  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel


 
Kapsels proberen

 
pixel pixel
pixel
pixel

Hoe een diffuser gebruiken

Vraag: Ik zou willen weten hoe ik een diffuser op de juiste manier moet gebruiken. Ik kocht een nieuwe haardroger, met als hulpstuk een diffuser. Waarvoor dient een diffuser en hoe moet ik die gebruiken?
 
Antwoord: Het diffuser hulpstuk voor uw haardroger is een middeltje dat de luchtstroom uit de tuit verbreekt. Het hulpstuk verandert de luchtstroom van een krachtige stroom in een lichte luchtstroom die zacht is voor het haar. Dit is ideaal voor mensen met krullend haar die hun haar willen drogen zonder de krul te verminderen.
 
Revlon haardroger met diffuser

U hebt ongetwijfeld reeds ervaren hoe de warme luchtstroom uit een haardroger het haar voortdrijft en snel doet bewegen. Deze sterke luchtstroom kan de natuurlijke krul uit het haar doen verdwijnen en daardoor komt het dat u in combinatie met een borstel om mr spanning te creren krullend haar kunt straightenen met behulp van een fhn.
 
De diffuser voorkomt dat het haar ruw gemaakt wordt door de luchtstroom en zorgt ervoor dat het kan drogen zonder de krul uit te rekken.
 
Een diffuser is ook ideaal voor iemand met fijn haar om te vermijden dat het haar overdreven gedroogd wordt. Gebruik gewoon de haardroger mt het hulpstuk zoals u zou doen zonder de diffuser voor normaal haar. Maar zoals bij elk gefhnd kapsel probeert u best te stoppen vooraleer het haar volledig droog is, tenzij u daarna ng een tool voor warmtestyling gebruikt.
 
Haar vragen & antwoorden
 


 
 

 
 

 
pixel
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact