U bent hier:   Home  ›  Vragen over Haar  ›  Vragen over Kapsels  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel


 
Kapsels proberen

 
pixel pixel
pixel
pixel

Bobkapsels voor oudere dames

Vraag: Zijn bobkapsels ok voor oudere dames of zien ze er daardoor nog ouder uit? Is er eigenlijk een soort bob (gegradueerd, schuin ) die oudere vrouwen jonger kan doen lijken?
 
Antwoord: De truc om er jonger uit te zien is u goed voelen met uw look. Het is niet zo essentieel om een specifiek kapsel te creren om dat jeugdige effect te bekomen. Het is wl belangrijk om een goed uitziend, klassiek kapsel te vinden en dit op een moderne manier te gebruiken. De bob is een schitterende tool hiervoor.
 
De bob is namelijk veelzijdig en aanpasbaar en ziet er goed uit bij veel uiteenlopende gezichtsvormen. In feite is de bob n van de blijvers wat haarmode betreft. Bobkapsels voor oudere dames volgen niet noodzakelijk bepaalde specifieke richtlijnen.
 
Bob voor oudere dames - Phyllis Newman Bob snit voor oudere dames - Phyllis Newman
(Klik om te vergroten)

Algemeen is het wel zo dat de haarkleur meestal zachter is bij de oudere vrouw. Dit kan een resultaat zijn van natuurlijke verheldering te wijten aan leeftijd of het kan zijn dat de dame de look van haar gezicht wil verzachten via een lichtere haarkleur.
 
Zorg ervoor dat het kapsel voor evenwicht in het gezicht zorgt en past bij de gelaatstrekken en dan zit u goed.
 
Haar vragen & antwoorden
 


 
 

 
 

 
pixel
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact